Не пропускайте комедийния сериал този петък, от 21:00 ч., по NOVA

Напрегнат залог, трагикомични изпитания и изненадваща среща за трима очакват героите в „All Inclusive” в следващия епизод на комедийния сериал тази седмица по NOVA. Броени дни преди сватбения ден на Евдокия (Нели Монеджикова) и Чефо (Любомир Бъчваров), приготовленията протичат с пълна сила. Но предстоящата сватбена семейна фотосесия се превръща в арена за комичната надпревара между големите съперници Пламен (Любен Кънев) и Явор (Юлиян Малинов). Двамата мъже, които продължават да се доказват пред Елена (София Маринкова), отново изпадат в съревнование. Пламен все пак осъзнава своето предимство като съпруг, но се чувства постоянно провокиран от бившия на Ели, който не се дава и го дразни по всякакви начини, предизвиквайки остра ревност. Докъде може да стигне конкуренцията между мъжете и каква изненада ще шокира всички в най-неочаквания момент, ще видим в петък, от 21:00 ч.

Сватбата на Евдокия пред провал в “All Inclusive”

Голяма изненада очаква и Парушев (Петър Калчев), който не може да се нарадва на преждевременното отпътуване на Емил (Явор Борисов) за Пловдив по работа. Останал сам в широкия и уютен апартамент, той кани красивата Калина (Рада Кайрякова) на специална среща. Щастлив, че тя обещава да дойде, Йордан грижливо подготвя най-романтичната изненада, на която е способен. Но по-изненадан се оказва той самият, когато разбира, че срещата е за трима. Вечерта, обаче, крие още по-важни тайни, които само чакат да бъдат разкрити.

Тест за бременност предизвиква бъркотия в “All Inclusive”

Христо (Ненчо Балабанов) е този, който сякаш не иска повече изненади. Той още се чувства потиснат от факта, че дъщеря му се е снимала разголена за американско списание и счита постъпката й за недостойна. От разочарованието за малко ще го спаси новият му познат Пепино Прогнозата (Павел Владимиров), който има следващо добро предложение за бързи, лесни и сигурни пари. Пропилял веднъж шанса да спечели от футболните залози, Чобанов е решен да няма втори пропуск и влиза в интересна сделка с Пепино. Залозите са високи, а Христо е на крачка от сочна печалба. Как ще се развият събитията и дали ще има късмет с резултата от дългоочаквания мач, ще стане ясно този петък от 21:00 ч. по NOVA.

Гледайте третия сезон на щурото семейно приключение „All Inclusive“ всеки петък, от 21:00 ч., по NOVA.

Следете всичко за „All Inclusive“ на сайта на NOVA и във Facebook страницата и на Instagram профила на сериала.