Кога да очакваме продължение на хитовия криминален сериал, разказва главната героиня Теодора Духовникова

Сериалът на NOVA вече има световна премиера и разпространение на три континента. „Дяволското гърло“ вече се гледа в Австралия, Канада, Нова Зеландия, САЩ, Великобритания, Бразилия, в държавите от Централна и Източна Европа и други.

Сериал на NOVA със световна премиера на три континента

 „Това международно признание е много важно за целият екип на „Дяволското гърло“. Сериалът беше направен с много страст и с много любов. Беше много трудно и се правеше за първи път. Вече има много кримнални сериали и поздравявам NOVA за куража, че пое риска да участва в този проект. „Дяволското гърло“ имаше много силен отзвук тук в България, но да видиш, че работата, която си свършил, надскача регионалното, че сте разказали една история, която вълнува хора по целия свят, това означава, че започваме да се учим как правилно да се случват нещата. Хубавото на „Дяволското гърло“ е, че природата и по-специално Родопите беше действащо лице в историята, с нейните тайни, легенди и забележителности, с начина, по който битуват и живеят заедно мюсюлмани и християни. Тя не беше просто фон, на който да се разкаже една поредица от криминални случки, a събуди още повече интереса на хората извън България.“

„Дяволското гърло“ с престижна номинация на C21 International Drama Awards

„Можем да кажем, че вече се работи по втория сезон на „Дяволското гърло“. Сценаристите са написали изключително интересни неща. Вярвах, че няма как да се измисли нещо по-грабващо, но те ме изненадаха истински. Историята е много интригуваща и съм сигурна, че ще предизвика голям интерес“, разкри актрисата.

Още за театъра, изкуството и източниците на вдъхновение на Теодора Духовникова, гледайте във видеото.