Последният епизод на четвърти сезон на комедийния сериал предстои тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Ненчо Балабанов и Елена Атанасова гостуваха в студиото на „Здравей, България“, за да разкажат малко повече за предстоящото в епизода тази вечер.

„Във финалния епизод на четвърти сезон на „Аll Inclusive” за семейство Чобанови предстоят три изненади. Първите две със сигурност са много хубави!“, разкрива Елена Атанасова.

Елена Атанасова и Йоанна Начева – майка и дъщеря в „All Inclusive” и приятелки в живота

„Ще има непредвидими обрати. Всеки се чуди дали моят герой в крайна сметка ще одобри зетя и дали ще благослови този съюз. Развръзката предстои“, допълва Ненчо Балабанов.

За смеха на снимачната площадка

„Най-смешни са сцените в нашата спалня, където се случват всички истории между Христо и Мариана. Една от сцените, която много ме разсмя, беше когато застана да ми се извинява и да пее Love Me Tender“, споделя Елена Атанасова.

Ще предаде ли Парушев своята любима на полицията?

„Тя обаче беше желязна. Специфичното при нас е стегнатият снимачен график. Всичко трябва да случва до минута. А и нямаме право да се разсмиваме прекалено много на собствените ни смешки, защото нямаме време. Губим ценно време, слънцето пада… В първия сезон със зеления бус сме гонили залеза, защото е важен кадър“, спомня си Ненчо Балабанов.

Покана за театър

Почитателите на Елена Атанасова могат да я гледат на сцената на Сатиричен театър, чийто афиш е пълен с прекрасни заглавия.

Не пропускайте финала на четвърти сезон на „All Inclusive” тази вечер от 20:00 ч. по NOVA!

Следете всичко за „All Inclusive“ във Facebook страницата и на Instagram профила на сериала. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY, след излъчването им в ефир.