Гледайте емоционалната кулминация на четвъртия сезон на любимата семейна комедия тази вечер от 20:00 ч. по NOVA

Изненадващ обрат и трогателен завършек на историята ще видят зрителите в последния епизод от четвъртия сезон на любимата семейна комедия „All Inclusive” тази вечер от 20:00 ч. по NOVA. Приятелите очакват края на своята лятна ваканция със смесени чувства, но нищо няма да се случи така, както предполагат, дори напротив – изненадите тепърва предстоят, а те ще преобърнат действието по вълнуващ начин.

Ненчо Балабанов и Елена Атанасова: Във финалния епизод на „All Inclusive” предстоят непредвидими обрати

„Специално за семейство Чобанови предстоят три много емоционални изненади. Първите две със сигурност са много хубави за Марияна и Христо, а третата ги сварва изцяло неподготвени“, разкри актрисата Елена Атанасова тази сутрин в предаването „Здравей, България“ и допълни: „Много се смеем на снимачната площадка с всички наши колеги от сериала, а в сцените на Чобанови понякога е трудно да се овладее човек още на репетициите. Например, когато Христо проговори на японски, докато бяхме кацнали на едно дърво в Албена или, когато пееше песен на Елвис Пресли по неговия си специфичен начин, за да се извини на моята героиня – доста сме се смели. Вече в самите дубли опитваме да сме максимално концентрирани, за да не губим времето на целия екип, но да, много се забавляваме по време на снимките.

Явор Борисов: Усещането да работя в „All Inclusive” е супер!

„Ще има непредвидими обрати във финалния епизод на сезона“ – потвърди актьорът Ненчо Балабанов, който умело влиза в образа на Христо. „Зрителите се чудят, дали моят герой в крайна сметка ще одобри приятеля на дъщеря си и дали ще благослови този съюз, който така яростно отхвърлиха с жена му заради голямата разлика във възрастта между Надя и Боян. Много се противят Чобанови на тази връзка, защото имат едно дете и си го пазят. Надя им е всичко и се страхуват да не бъде наранена. Развръзката предстои тази вечер“, разказва Ненчо Балабанов.

Елена Атанасова и Йоанна Начева – майка и дъщеря в „All Inclusive” и приятелки в живота

В последния за сезона епизод зрителите ще разберат и какво се случва с малкия Преслав (Виктор Попов), който изчезна след мистериозното писмо, оставено в хотелската стая на баща му Боян (Димитър Живков). Всички са силно притеснени за детето и го издирват безуспешно навсякъде. Хлапетата от детската банда – Стефани (Дебора Жечева) и Сашко (Силвестър Велячки) са твърдо решени да го открият, но ще успеят ли и каква е причината за изчезването на малкия?

Ще предаде ли Парушев своята любима на полицията?

Голяма изненада предстои също за внезапно арестуваните съдружници Емил (Явор Борисов) и Парушев (Петър Калчев). Те осъзнават, че са попаднали в капан и плановете им да неутрализират Марина (Яна Огнянова) с нейните задкулисни действия са обречени на провал. Ще излязат ли от ареста, имат ли полезен ход от тук нататък и каква ще бъде съдбата на любимия им плажен бар „Виктория“ след изненадващия за всички обрат?

Много смях, малко тъга и една трогателна история за силата на любовта, за приятелството и предателството, и за малките, но истински неща в живота, ще видят зрителите в последния епизод от четвъртия сезон на семейната комедия “All Inclusive” тази вечер в 20:00 ч. по NOVA

Не пропускайте финала на четвърти сезон на „All Inclusive” тази вечер от 20:00 ч. по NOVA!

Следете всичко за „All Inclusive“ във Facebook страницата и на Instagram профила на сериала. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY, след излъчването им в ефир.