Гледайте епизода на кулинарното риалити този понеделник от 20.00 ч. по NOVA

Домакин на „Черешката на тортата“ днес ще е актрисата Мая Бежанска, която сякаш чрез машина на времето ще ни пренесе в годините на социализма. Тя ще отведе гостите си - писателката Цветелина Цекова, музикантката и продуцентка DJane Monique, актьора Влади Въргала и филмовия продуцент Борислав Чучков на посещение в училищна столова. Задължителна ли ще е униформата в училище? От къде се купуват купоните необходими за храната и може ли да се вкара алкохол в училище?

Великолепно настроение и ентусиазъм завладяват „Черешката на тортата“

Мая Бежанска е ветеран в кулинарното риалити и при предишното си участие ни разходи в красивата природа на Юндола. В днешното предизвикателство темпераментната и лъчезарна актриса ще изненада участниците в предаването като ги посреща  ученически стол. Менюто е издържано в стилистиката на мястото на вечерята. В него актрисата ще заложи на зелева салата, спаначено пюре с яйце, мусака, а десертът е класическото за столовете малеби.

Вечеря, подчинена на илюзията и шегата с Къци Вапцаров в „Черешката на тортата“

Какво колекционира актрисата? Ще успее ли да върне спомена и вкусовете от ученическите години на гостите си? Около какви теми ще бъде разговорът на вечерята и ще си припомнят ли интересни случки от детските години участниците в кулинарното предаване, гледайте тази вечер в „Черешката на тортата“.

Вкусна вечеря, заредена с рокендрол емоция от Жоро Георгиев в „Черешката на тортата“

Гледайте тази вечер от 20.00 ч. в „Черешката на тортата“ по NOVA.

Повече информация можете да откриете на сайта на предаването, както и на официалната му Facebook страница.

Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY, след излъчването им в ефир.