Гледайте епизода на кулинарното риалити тази сряда от 20.00 ч. по NOVA

Домакин на „Черешката на тортата“ днес ще е чаровната водеща на Прогнозата за времето на NOVA Лора Георгиева. Дали на вечерята ще преобладава хубавото време, съпроводено от вкусни ястия и слънчево настроение на добрата компания, предстои да видим в епизода тази вечер. Красивата синоптичка, родена в Казанлък, е носител на титлата „Царица Роза“ 2007 г. и е горда посланичка на българския дух и розите. Каква ще е прогнозата за предстоящата вечер, зависи от менюто и изпълнението му в кухнята на Лора.

Богато пъстро меню от Мария Драгнева в „Черешката на тортата“

При предястията се заформя тайфун със средиземноморски привкус, базиран на задушени миди, придружени от зелена салата. Сред стартерите Лора ще включи пастет от риба тон и стриди. Основното ястие, което водещата ще поднесе на гостите си е пържен калкан, който ще повиши температурата в кухнята. На финала на вечерята е предвидено сорбе от ягоди, което ще предизвика вкусен студен фронт.

Български традиции с италианско влияние и магична изненада с Боби Турбото в „Черешката на тортата“

Ще има ли сродна душа, която ще й помага в кухнята и ще бъдат ли оценени от шеф Манчев пресните подправки, които водещата ще добавя към ястията си? Ще успее ли Лора да пренесе компанията виртуално в романтичната атмосфера на морския бряг? С какви подаръци ще зарадва гостите си и какво предизвикателство ще им отправи в края на вечерта, гледайте тази сряда в „Черешката на тортата“.

Още интересна информация за „Черешката на тортата“ може да откриете във Facebook страницата на предаването. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY след излъчването им в ефир.