Гледайте епизода на кулинарното риалити този четвъртък от 20.00 ч. по NOVA

Домакин на „Черешката на тортата“ днес ще е журналистът с автентично любопитство и нюх към нестандартни истории Краси Боев. Зрителите на NOVA го познават от рубриката „Нищо лично“, в която обича да задава различни въпроси. Менюто му е изградено върху дългогодишно историческо кулинарно изследване, при което първо събира интересни техники на готвене и рецепти, след което ги систематизира и на финала избира най-атрактивните ястия, които да представи пред гостите си.

Слънчево меню от морски дарове от Лора Георгиева в „Черешката на тортата“

За предястие опитният журналист се спира на салата от домат, патладжан и печени чушки. Разядките са 3 - каймак и айвър, приготвени от пиротски баби, а третата е урнебес, която продължава традицията на типичните сръбски предястия. Основното ястие ще е гювеч от свинско и телешко месо, изпечен в старинен глинен съд – истински 40-годишен ветеран, гарнирани със зеленчуци, изпечени на родопска тикла. За десерт Краси ще приготви бишкотена торта от маскарпоне и шоколад.

Богато пъстро меню от Мария Драгнева в „Черешката на тортата“

Ще успеят ли гостите да засипят журналиста с въпроси и да получат искрени отговори? С какви любопитни нестандартни истории ще забавлява компанията и с каква музикална изненада ще впечатли участниците? Ще пресъздаде ли всичко, което му е на сърце и какви оценки ще получи в края на вечерта домакина, гледайте този четвъртък в „Черешката на тортата“.

Български традиции с италианско влияние и магична изненада с Боби Турбото в „Черешката на тортата“

Още интересна информация за „Черешката на тортата“ може да откриете във Facebook страницата на предаването.

Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY след излъчването им в ефир.