Зрителите могат да изберат кой филм искат да гледат на сайта https://greatmonday.bg

Жанрово разнообразие ще предложи предпоследната седмица на кампанията „Великият понеделник“. В нея за първото място ще се състезават фентъзи филмът „Близнакът“ и екшън-комедията „Коза ностра“. Лентата, получила по-голямо зрителско одобрение на сайта https://greatmonday.bg, ще бъде излъчена в понеделник (22 август) от 21:00 ч. по KINO NOVA.

Фантастичният екшън-трилър „Близнакът“ разказва за 51-годишния елитен наемен убиец Хенри Броган (Уил Смит). Той планира да се оттегли, след като приключи 72-ата си поръчка. Плановете му се преобръщат с главата надолу, когато става мишена на мистериозен агент, който успява да предвиди всяко негово движение. За свой ужас Броган скоро научава, че човекът, който се опитва да го убие, е по-млада, по-бърза, клонирана негова версия. В лентата участват още Мери Елизабет Уинстед, Клайв Оуен, Бенедикт Уонг, Ралф Браун, Дъглас Ходж и др.

„Кралят на крадците“ е победител в седмата седмица на „Великият понеделник“

Екшън-комедията „Коза Ностра“ от Люк Бесон е второто предложение в осмата седмица на „Великият понеделник“. След като Джовани Манцони (Робърт Де Ниро) предава своите съучастници от мафиотска организация, той и семейството му влизат в програмата за защита на свидетели. Въпреки усилията на агент Стансфийлд (Томи Лий Джоунс) да ги държи изкъсо, главата на семейството, неговата съпруга Маги (Мишел Пфайфър) и децата им Бел (Диана Агрон) и Уорън (Джон Д’Лео) няма да бъдат готови да загърбят старите навици за разрешаване на проблемите си.

Заложническа сага и грандиозен банков обир във „Великият понеделник“

Зрителите могат да гласуват в уебсайта на „Великият понеделник“ – https://greatmonday.bg/, а актуална информация за филмите могат да открият във Facebook страницата на KINO NOVA. Освен избора на филм в понеделник, традиционно всяка седмица гласуващите киномани във „Великият понеделник“ ще могат да спечелят и атрактивни брандирани подаръци. В края на кампанията един от всички гласували ще получи голямата награда – рамкирана графика на художника Ясен Гюзелев „Таро – колелото на съдбата“.

Проследете най-интересното от емблематичната кампания „Великият понеделник“ по KINO NOVA във Facebook страницата на филмовия канал.