Гледайте тв играта от ново поколение от 18.00 ч. по NOVA

В днешния епизод на телевизионната игра „Голямото преследване“ нови четирима участника ще бъдат предизвикани да покажат знания и да играят заедно като отбор в опит да преборят Преследвача. В битката на умове тази вечер ще влязат:

Иван Пеев, който казва за себе си, че е късметлия. Работи като ръководител в отдел "Системна администрация" и иска да спечели петцифрена сума, която да инвестира в образованието на сина си.

Филолог, каратист, любител на бордовите игри и инженер в битка за знания в „Голямото преследване“

Екатерин Дончев е завършил журналистика в Санкт Петербург, но в момента е безработен. Голямата му страст са футболът и спортът като цяло. Иска да спечели 10 000 лв.

По образование Надя Гогова е инженер-химик, но в момента е управител на агенция за организиране на събития. Мечтае да обиколи света с круизен кораб и да подпомогне на сина си да учи и да тренира волейбол в Италия. Смята, че 100 000 лв биха сбъднали мечтите ѝ.

"Голямото преследване“ категорично превзе телевизионния ефир

Още един инженер-химик се включва в днешното преследване. Това е Здравко Стоянов. Химията и математиката са неговите най-силни страни. Увлича се по футбола, дори е мечтал да бъде професионален футболист.

Срещу кого от Преследвачите ще се изправят днес участниците, кой ще остане до финала и кой ще победи, гледайте „Голямото преследване“ тази вечер от 18:00 ч. по NOVA.

Гледайте „Голямото преследване“ всяка делнична вечер от 18:00 ч. по NOVA!

Повече информация може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на предаването.