Не пропускайте най-новото музикално шоу за имитации, тази събота от 20.00 ч. в ефира на NOVA

Тита, която е идол на тийнейджърите и е една от най-обичаните изпълнителки, вече е в ново амплоа. Певицата влиза в ролята на жури, което ще открива нови музикални звезди и ще дава оценки на участниците в звездното шоу „Звездите в нас.

„Да си призная не ми е минавало през съзнанието като мечта или цел да съм част от жури. Целият ми кариерен живот мина като миг от тогава когато бях на 15 години, след което станах на 20 и вече съм жури. Наистина това е страхотна възможност да се докосна до много талантливи хора. Мисля, че предаването ще е супер интересно, смешно и забавно. Тази година се отдавам на работата си,както и на хубави и положителни емоции. Предстои да видите много интересни неща и в киното, и в музиката“, разказва пред репортер на „На кафе“ изпълнителката.

Добрин Векилов–Дони, жури в шоуто „Звездите в нас“: Взискателен съм към таланта

Тита признава, че се чувства много щастлива и лети на крилете на любовта. Всеки има нужда от любов, подкрепа, грижа и внимание и когато ги получава се забелязва от околните. Въпреки това запазва тайната и не влиза в обяснителен режим.

„Притежавам една интересна черта. Не само заравям лошото, но и забравям хората. Не знам дали това е хубаво или лошо“, признава Тита как се справя с лошите спомени.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Звездите в нас“.