Отбори „Лейди Гага“ и „Йордан Караджов“ продължават към четвъртфиналите

Още 15 професионални и непрофесионални изпълнители показаха таланта си на голямата сцена на „Звездите в нас“ тази вечер. Спектакълът бе определен от звездното жури като грандиозен, а имитациите - изключителни. За първи път Софи Маринова, ТИТА, Дони и Виктор Калев признаха, че за първи път са абсолютно единодушни в решението си кои два отбора да продължат към следващия кръг на музикалната надпревара.  

ГАЛЕРИЯ: "Звездите в нас" - на 16 октомври

Том Джоунс, Джо Кокър, Ариана Гранде, Йордан Караджов и Лейди Гага безкомпромисно бяха имитирани от претендентите в музикалния формат на NOVA. „Прекрасна вечер и страхотен спектакъл. Респект и уважение към всички вас. Истината е следната, този път бяхме абсолютно единодушни, без да спорим, кои два отбора да продължат напред“, каза Дони преди финалното решение в имитаторското състезание да останат отборите „Йордан Караджов“ и „Лейди Гага“.

Журито допусна три отбора към следващия кръг на „Звездите в нас“

Двата отбора спечелиха сърцата на журито с безапелационните си превъплъщения. В сценичния образ на Данчо Караджов влязоха двама професионални музиканти – Панайот и Тео и един куклен актьор – Виктор. „Бяхте впечатляващи и запомнящи се. Много истински и премерени“, сподели Виктор Калев след изпълнението на „Може би“ на група „Сигнал“. В амплоато на световната звезда Лейди Гага на сцената излязоха три красиви млади дами – Албена, позната на зрителите на NOVA като репортер в „На кафе“, Паулина, която се нареди на четвърто място в третия сезон на „Игри на волята: България“ и ученичката Венелина, която получи и импровизирано предложение за брак на сцената на „Звездите в нас“. С много артистичност и завидни танцувални и певчески умения те представиха „Bad Romance”, а след изпълнението им журито не скри възхитата си от таланта и на трите момичета.

Отборите на Бруно Марс и Селин Дион продължават напред в „Звездите в нас“

Първи на сцената се качиха отбор „Том Джоунс“, които започнаха вечерта невероятно. Борис, Пламен и Александър накараха публиката в залата да танцува. След тях още една рок легенда – Джо Кокър, оживя в студиото, благодарение на Спартак, Николай и Георги. Ариана Гранде бе пресъздадена невероятно от талантливите и чаровни Анна-Мария, Владислава и Йордан.

Журито се възползва от първото изключение да допусне трети отбор до следващия кръг на „Звездите в нас“

Кои ще бъдат последните пет звезди, които претендентите ще имитират на сцената? Кой ще отпадне и кой ще продължи напред? Какви изненади ще видят зрителите малко преди четвъртфиналите на предаването? Зрителите на NOVA ще разберат следващата неделя от 20:00 по NOVA, когато до журито ще седне холивудската звезда Клейтън Нордкрос, изиграл Торн в култовия телевизионен сериал „Дързост и красота“

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Звездите в нас“.