Публиката избра отборите, които ще премерят музикалния си талант преди финала

И вторият четвъртфинал на „Звездите в нас“ тази вечер по NOVA показа на зрителите невероятни имитации и страхотно шоу. Публиката в студиото отново даде своя вот тази вечер и избра петте отбора, които продължават напред в музикалната надпревара, като разликата между първия и последния отбор бе едва 2%.

ГАЛЕРИЯ:  "Звездите в нас" - нa 6 ноември
 

Под прожекторите излезе и отборът, който звездното жури избра да върне отново в състезанието. Софи Маринова, ТИТА, Дони и Виктор Калев взеха единодушното решението това да бъде отбор „Уитни Хюстън“. Преди да се появят на сцената на шоуто своя талант показаха отборите „Кристина Агилера“, „Йордан Караджов“, „Тина Търнър“, „Джеси Джей“, „Тони Стораро“, „Бритни Спиърс“ и „Миро“. Двадесет и четиримата участници дадоха всичко от себе си във важната битка и показаха забележителни артистични възможности. „Изключително сме доволни, че не се налага да гласуваме точно тази вечер. На публиката ще й е много трудно“, каза журито секунди преди да започне решаващият вот.  

Блестящ първи четвъртфинал на „Звездите в нас“

Напред към полуфиналите продължават отборите „Уитни Хюстън“, „Йордан Караджов“, „Тина Търнър“, „Джеси Джей“ и „Миро“. Почти всички от тях успяха да изправят публиката и журито на крака, а някои дори предизвикаха сълзи в очите на съдиите. ТИТА, Софи Маринова, Дони и Виктор Калев споделиха, че виждат огромен напредък в отборите, въпреки че при някои смятали, че това е практически невъзможно.

Продължилите участници ще се изправят  в последната си битка като истински отбори на предстоящите, полуфинали. След това публиката в залата отново ще реши кой участник от всеки отбор ще продължи самостоятелно към големия финал. На двата полуфинала на „Звездите в нас“ водещите Мария Игнатова и Ненчо Балабанов ще посрещнат имитаторите на Лейди Гага, Елвис Пресли, Софи Маринова, Елтън Джон, Бруно Марс, Селин Дион, Веселин Маринов, Лили Иванова, Уитни Хюстън, Йордан Караджов, Миро, Джеси Джей и Тина Търнър.

Холивудска звезда участва в журито на „Звездите в нас“

Холивудска звезда участва в журито на „Звездите в нас“. Кои отбори ще спечелят сърцата на публиката в първия полуфинал? Кои трима участници от петте отбора ще отидат на големия финал? В очите на кого ще има сълзи от радост и на кого от тъга? Колко емоционално ще е разпадането на отборите? Ще има ли изненади за продължилите участници? Зрителите на NOVA ще разберат следващата неделя от 20:00 по NOVA.

Фото кредит: NOVA/Красена Ангелова

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Звездите в нас“.