И какво биха направили, ако спечелят голямата награда Христина, Християн и Милена – гледайте във видеото на Драгомир Танев и операторът Таси Асенов

Точно след седмица зрителите ще видят финала на най-хитовото музикално предаване в българския ефир „Звездите в нас“.

Драгомир Танев ни среща с трима от шестимата финалисти, които ще се борят за голямата награда.  За емоциите и трудностите, пред които се изправят, за да влязат в обувките на любимата звезда, вижте видеото.

Ясни са шестимата финалисти в музикалното приключение „Звездите в нас“

Христина, Християн и Милена – как се чувствате една седмица преди големия финал?

Това е невероятно приключение. На това място срещаш истински талантливи, невероятни хора. Изключително напрегнати сме. Има и доза притеснение, защото сега за първи път ще излезем сами, а не като отбор. Това ще бъде ново и интересно предизвикателство за всеки от нас. Емоцията е неописуема на всеки лайв. Времето мина много бързо. Все едно бяха две седмици, а не три месеца. Надявам се, всички да дадат най-доброто от себе си. Защото това е големият финал.

Можете ли да споделите какво ще изпълните в последния лайв и с коя известна личност ще излезете рамо до рамо на сцената?

„Можем да споделим с кого ще излезем на сцената. Аз имам огромното удоволствие това да е един прекрасен млад талант Маги Джанаварова. Една певица, която много харесвам като вокални качества. За мен ще бъде безкрайно удоволствие и душевно удовлетворение да изпълни заедно песента си на финала“, разказва Христина.

Маги Халваджиян разказва историята на успеха

От своя страна Християн ще се качи на сцената с изпълнител тръгнал от друг музикален формат и е стигнал до жури в такъв. И това е Тита. Милена също открехва завесата за своя дуетен партньор – известния тенор от музикалния театър Богомил Спиров.

За емоционалната раздяла между отборите и приятелството във формата

„Откровено смятам, че в нашия отбор искрено се създаде такова приятелство. И че то ще продължи дълго“, споделя Христина от отбора на Уитни Хюстън.

„При нас имаше една сплотеност. Определено нивото беше високо. Но когато отборът се състои от такива членове, винаги има конкуренция, която е по-голяма, но пък е градивна“, допълва Милена от отбора на Селин Дион.

„Мисля, че конкуренцията е изцяло на сцената. Извън нея вече са страхотните отношения, които създадохме там“, признава Християн от отбора на Бруно Марс.

За голямата награда на финала и в какво биха я вложили, ако спечелят шоуто за имитации

„Моят живот е изтъкан от музика от най-ранна детска възраст. След като COVID-19 направи така, че да нямам регулярни участия, създадох вокална школа, в която преподавам музика. Това, което бих направила с тези пари, е да инвестирам в децата, в тяхното вокално и сценично развитие“, споделя Христина.

Публиката избра първите трима финалисти в „Звездите в нас“

„За мен тази награда би била страхотен старт за моята музикална кариера. Или по-скоро по пътя ми в музиката, който чувствам като много интересен за мен“, разкрива Християн.

„При мен се зароди идеята за стипендии за даровити деца. С които те да могат да развият своя талант и да тръгнат по нашите стъпки“, категорична е Милена.

След толкова месеци в образите на Уитни Хюстън, Бруно Марс и Селин Дион, има ли общо между тези изпълнители? И ще ви липсват ли?

„Уитни Хюстън е основополагаща в моята музикална кариера и в изграждането ми като артист. Нейната музика завинаги ще бъде в сърцето ми. И това е специалното, защото вътрешното удовлетворение, което изпитах, имитирайки точно този образ, трудно може да бъде описано“, споделя Христина.

„В обувките на Бруно Марс е изключително трудно. Това е образ, който прави всичко. Пее бавни песни с изключително вокали. Оттам започват едни страхотни танци и енергия. Да съм в този образ беше огромно удоволствие и се радвам, че ще успея да го представя още веднъж с цялата му гама от емоции. Много ще ми липсва, но се надявам по този начин да открия своя път, показвайки всичките му лица“, разкрива Християн.

„За мен участието ми в предаването в образа на Селин Дион е сбъдната мечта. Да мога да пресъздам този образ. Някои от изпълненията й бяха сериозно предизвикателство за мен. Защото изпълняваме песните на образите си в оригинални тоналности. Това е и предизвикателството – да надхвърлиш рамката, която сам си си поставил“, признава Милена.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Звездите в нас“.