Шокиращи елиминации в епизод 2

Шокираща двойна елиминация ще сполети участниците в Hell’s Kitchen във втория епизод на шоуто тази вечер от 20:00 часа. Готвачите от петия сезон на най-гледаното кулинарно риалити в България отново ще влязат в битка за одобрението на шеф Виктор Ангелов.

Пореден рекорд за NOVA – стартът на Hell’s Kitchen България беше регистриран като най-успешния за предаването

Сините и червените ще посетят зимния курорт Банско с караваните на Hell’s Kitchen, където ще готвят за планинските спасители и ще се срещнат с шампиона по сноуборд Радослав Янков. Победителите  ще получат своеобразна награда, която ще даде възможност на целия отбор да се сплоти още в първите дни на състезанието. 

Отборът на звездите триумфира на старта на Hell’s Kitchen

В първия епизод дебютната вечерна резервация претърпя провал. Шеф Ангелов изгони отбора на по-възрастните от кухнята на Hell’s Kitchen. В края на вечерта застрашени от елиминация бяха най-младата и най-старата участничка - 18-годишната Цветелина от Враца и 63-годишната Клавдия от Берковица. 

Кой ще отпадне предстои да разберем тази вечер във втория епизод на Hell’s Kitchen, който ще се излъчи от 20 часа по NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, на FB страницата на предаването, както и на официания Instagram.