Напусналият участник разказва за трудните моменти и за уроците от кулинарното риалити

Поредният участник, който напусна кулинарното предаване Hell’s Kitchen България е Иван Димитров от Варна. Той има собствен ресторант в Германия, в който приготвя храна за ученици. Иван влезе със заявката, че е добър ръководител на кухня, добър готвач и умее да общува с хората. Участникът, с голям стаж в немската школа, разказва повече детайли за трудните моменти, за предизвикателствата и уроците в „Кухнята на Ада“ в „На кафе“.

Иван разкрива, че първите две седмици в Hell’s Kitchen са били трудни за него, тъй като са му липсвали децата и съпругата, но след това е започнал да показва способностите си.

„В моите очи смятам, че се справих добре. Аз имам избухлив характер и целта ми беше да не се карам с хората в кухнята. Целта ми беше да покажа какво мога, да помагам на хората, но да не се карам. Разбирах се с всички и ме уважаваха. Но явно това също е и моя грешка. Предпочитам останалите да научат нещо от мен и да ме запомнят с хубаво. Не съм правил на никого нищо лошо и съм се опитвал да гледам отбора да върви напред“, признава грешките си Иван и не може да си обясни последните думи на шеф Виктор Ангелов.

Безпрецедентни мерки преобръщат играта в Hell’s Kitchen

„Малко съм разочарован от излизането ми от кухнята, защото нагласата ми беше финал. Това е защото знам какво мога като готвач“, е категоричен той.

„Веднага след като излязох се обадих на жена си и си купих билет за самолета. Дори не прекарах цяла нощ в хотела, а отидох на летището и се прибрах при семейството ми“, разказва за действията си след като напусна хитовото кулинарно риалити.

Деси Цонева и Иван Димитров напуснаха Hell’s Kitchen

Иван споделя, че още докато е бил в България, е работил като готвач, но тъй като се е нуждаел от промяна, е потърсил щастието си в Германия. В началото с приятелката му са пробвали различни работи, минал е през много интервюта, докато завършва образованието си като готвач и получава немска диплома за такъв. Тъй като е бил уверен в способностите и уменията си, открива свое заведение. Жена ми много ми помага и зад един стабилен мъж стои една силна жена“, разказва за трудния път, който изминава от помощник в кухнята до главен готвач със собствено заведение в Германия.

Кулинарна версия на „Семейни войни“ тази вечер в Hell’s Kitchen

„Доказах на хората, че мога да готвя. Също така, че могат да разчитат на мен да хапнат качествена и хубава храна. Приготвям и български рецепти като пиле с ориз и пиле с картофи, но сме далеч от българска кухня в Германия. Хората си търсят любимата храна. Приготвям много азиатска и арабска кухня“, споделя повече за професионалните си успехи кулинарът.

Иван е много щастлив и се гордее със сертификатите за препоръчано за посещение заведение, които е получил за предишната и настоящата година. Тъй като децата му са родени в Германия и живее със семейството си там, на този етап от живота си готвачът няма планове за връщане в родината си.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, на FB страницата на предаването, както и на официалния Instagram.