След като напусна Кухнята на Ада готвачът от Сандански разказа какви са бъдещите му професионални и семейни планове

Кой бил най-забавният момент в предаването, за какво мечтае, на кого от останалите участници симпатизира и какво нестандартно предложение за брак отправя към любимата жена?

„За съжаление, не успях да сбъдна мечтата си и да стигна до финала на Hell’s Kitchen. Но за мен е по-важна емоцията от участието ми в предаването. Бях се записал за участие още през миналия сезон. Класирах се до резервите, но не успях да вляза в предаването. Тази година опитах отново. Бях по-мотивиран дори от предходния кастинг и нещата се получиха. В Hell’s Kitchen разбрах на какво ниво съм като готвач. Това беше и една от целите ми, когато кандидатствах за предаването. Да разбера какво мога да подобря в себе си като професионалист. Едно от най-важните неща в нашата професия е да се развиваме. В кулинарията непрекъснато излизат нови техники и начини на готвене", разказва Мартин.

Мартин споделя, че участниците не са имали срещи със звездния отбор извън предаването, но симпатизира много на Къци и Роксана, които са му направили много добро впечатление като хора. „Роксана беше най-мотивирана от звездния отбор. А Къци ни разби на играта с филмите и поговорките“, каза Мартин.

За забавните моменти в Hell’s Kitchen

„Един от забавните моменти в предаването беше в Перник, когато готвихме на скарата. Нашата скара беше заредена със страшно много въглища и градусите бяха много високи. Трябваше да реагираме, за да не изгорим продуктите, които слагаме на нея. В бързината реших да ползвам снега наоколо, за да намаля температурата. Така нещата се получиха и започнахме да издаваме чиниите.“

За жената в живота му

„Първата ни среща датира от първи клас, когато ходехме заедно на карате. Тогава се запознахме. В девети клас съдбата ни събра. Учихме в един клас, тормозехме се до 12-ти, а пет-шест години по-късно се оженихме. Подкрепяме се и в щуротиите, и в сериозните неща. Тя е опората в живота ми“, категоричен е той.

Как ще се справят участниците след новото преразпределение на отборите в Кухнята на Ада, гледайте в понеделник от 20.00 ч. по NOVA.