Роксана и Виктория Капитонова ще влязат в ожесточена борба за сърцето на шеф Ангелов

Най-зрелищното кулинарно риалити в българския телевизионен ефир продължава тази вечер от 20:00 ч. по NOVA. Златни, сини и червени ще се впуснат в нови готварски битки в Кухнята на Ада, за да продължат пътя си в предаването и да докажат, че имат място сред финалистите, които ще получат престижните черни куртки.

Един от любимците на публиката се раздели с Hell’s Kitchen

Сериозното разделение и непрестанните скандали между Станислав, Васил, Цанко и Асен ще доведат до поредица от необмислени действия, които ще поставят под въпрос бъдещето на синия отбор. Четиримата мъже ще бъдат готови на всичко, за да изпъкнат, оставяйки настрана отбора и достойнството на съотборниците си.

Празненства, много музика и танци ще огласят Hell’s Kitchen преди началото на предизвикателството пред звездния отбор и участниците в надпреварата за наградата от 100 000 лева. Борба за вниманието на шеф Ангелов ще разтърси златните. Роксана и Виктория Капитонова ще влязат в опасна битка и това ще доведе до сълзи в очите на една от двете дами, която ще се почувства пренебрегната.

Людмил Мацоев: С всички участници от Hell’s Kitchen станахме приятели

Специални гости по време на вечерната резервация ще бъдат поп-фолк изпълнителката Емилия, актрисите Вяра Табакова и Бойка Велкова, както и родните тенис таланти Виктория Томова и Александър Лазаров. Напрежението в синята и червената кухня ще се изостри допълнително, защото вечерята в ресторанта ще бъде посетена от над 130 гости за първи път в историята на предаването.

Гледай Hell’s Kitchen България в понеделник и вторник от 20:00 ч. по NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, на FB страницата на предаването, както и на официалния Instagram.