Още един кулинар ще напусне Кухнята на Ада броени седмици преди финала

Полярни емоции ще изпитат участниците в епизода на кулинарната надпревара Hell’s Kitchen тази вечер от 20:00 ч. по NOVA. В състезанието вече има само 8 готвачи, които се борят с всички сили за черните куртки. За част от тях обаче те ще останат само мечта.

Шеф Ангелов е подготвил редица сложни изпитания, за да избере готвачите в топ 7. Вкусовите рецептори на участниците ще бъдат тествани и те ще трябва да познават съставките на първокласни сърф и търф ястия. Мастър клас с топ сладкаря шеф Алекс Иванчев пък ще предизвика част от кулинарите да използват сложни техники, като например готвене с течен азот.

Шеф Ангелов даде втори шанс на участници в Hell’s Kitchen

По време на вечерната резервация участниците отново ще готвят за пълен ресторант, а шеф Ангелов е подготвил още едно сложно предизвикателство – ротация на постовете им по станции. Това ще внесе смут в двете кухни и ще застраши успешното представяне, а някои от готвачите ще свалят куртките още по време на резервацията. Сълзи заради напрежението в кухнята ще има и в очите на 18-годишната Цветомира.

Празненства и опасни битки в новия епизод на Hell’s Kitchen

В предишния епизод шеф Ангелов даде втори шанс на Васил, Асен и Цанко от отбора на сините. В основата на това решение стоеше успешната вечерна резервация, в която двата отбора издадоха 131 чинии. Днес обаче мястото в шоуто на нито един от готвачите не е гарантирано. Тази вечер поне един от участниците в Hell’s Kitchen ще напусне надпреварата за голямата награда от 100 000 лева.

Гледайте Hell’s Kitchen България тази вечер от 20:00 ч. по NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, на FB страницата на предаването, както и на официалния Instagram.