Гледайте играта от ново поколение от 18.00 ч. по NOVA

Завършваме седмицата с четирима нови участници, много емоции и напрегната игра. Ето кои са играчите тази вечер:

IT специалист, счетоводител, софтуерни разработчик и инженер сформират екип в „Голямото преследване“

Даниел Стойков на 33 години от Самоков. Работи като главен готвач в Боровец. Занимава се с животновъдство и риболов. Влиза в играта, за да спечели 10 000 лв. Парите ще използва за образованието на сина си, както и за обиколка из България.

Печатар, главен счетоводител, дистрибутор на авточасти и учител излизат с арсенал от знания на сцената на „Голямото преследване“

Юлия Иванова на 53 години от Монтана, но живее в Габрово. Завършва Техническия университет в Габрово. В момента работи в един от най-големите заводи у нас за телферостроене и краностроене. Омъжена е и има една дъщеря. Юлия мечтае да спечели 3000 лв за екскурзия до Париж.

Николай Цвятков на 42 години от Русе, но живее в София. Работи в „Софийска вода“ като старши специалист фактуриране. Има интереси в областта на киното, театъра и литературата. Николай владее чужди езици и това умение му помага много. Участникът иска да спечели 5000 лв, за да посети мечтана дестинация – Южна Америка.

Георги Георгиев на  46 години от София. Работи в най-големия IT дистрибутор като Продуктов мениджър за мрежово оборудване. Женен e и има едно дете. Обича да се разхожда в планината през свободното си време. Георги се надява да спечели 3000 лв, които обещава да дари на Клиниката по неонатология към Националната университетска болница „Проф. Иван Митев“

Срещу кого от Преследвачите ще се изправят днес участниците, кой ще стигне до финала и каква ще е развръзката, гледайте в предаването „Голямото преследване“ от 18:00 часа по NOVA.

Не пропускайте „Голямото преследване“ всяка делнична вечер от 18:00 ч. по NOVA. Повече информация може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на предаването.