Гледайте тв играта от ново поколение от 18.00 ч. по NOVA.

„Голямото преследване“ е игра за знания, но смелостта и самообладанието също са решаващи. Днес своите качества ще изпитат:

Боян Георгиев е на 39 години от София. Завършва гръцки колеж със специалността  „Фирмен мениджмънт“. Работи на речни круизи от 6 години насам. Боян гледа футбол от дете и е голям привърженик на тази игра. В „Голямото преследване“ иска да се изправи срещу Черният рицар, защото само той може да му вдигне адреналина и да  покаже, че ЦСКА винаги е номер 1, а Левски - вечно втори. Участникът се надява да спечели 5000 лв., които после да изхарчи, като се почерпи с приятели.

Главен готвач, специалист фактуриране, машинен инженер и продуктов мениджър мерят знания в „Голямото преследване“

Милен Яничков е на  21 години от Враца. В момента следва НСА – „Спортна педагогика“. Едновременно с ученето, работи и в известен 5-звезден хотел. През лятото е спасител, а зимата – ски - инструктор. Голямо хоби му е фотографията. Милен е лицензиран дрон-пилот. Обича адреналина и се определя като авантюрист. В играта идва, за да покаже знания. Иска да спечели 5000 лв., които да инвестира във фотографска техника. С другата част от парите има намерение да стартира малък бизнес.

Начко Плочев е на 48 години от Пловдив. Завършва бакалавърска степен „Икономика“ и магистратура „Информационни технологии“. Работи като управител на фирма в IT сектора. Женен е и има две деца. Любима мисъл му е: „Единственият господар, който позволявам да ме управлява е разумът!“. Иска да играе срещу Мъдрецът, защото смята, че знанията им се припокриват. Надява да си тръгне от играта с над 10 000 лв., за да направи изолация на къщата, където живее. Ако парите са по-малко, ще започне частичен ремонт. 

IT специалист, счетоводител, софтуерни разработчик и инженер сформират екип в „Голямото преследване“

Момчил Куюмджиев е на 33 години от Търговище. Висшето си образование завършва в УНСС – специалност „Еко-икономика“. Магистратурата му е изкарана в Свищов, специалност „Мениджмънт на търговската дейност“. Работи като търговски представител в голяма фирма за тютюневи изделия. Запомнящ момент му е как предложил брак на жена си в Барселона, на най-високата точка на катедралата на връх „Тибодабо“. За да отиде дотам, Момчил е превъзмогнал страха си от високо и е летял със самолет. От играта иска да спечели 8000 лв., за да отиде на круиз и така да сбъдне тази голяма своя мечта.

Срещу кого от Преследвачите ще се изправят днес участниците, кой ще стигне до финала и каква ще е развръзката, гледайте в предаването „Голямото преследване“ от 18:00 часа по NOVA.

Не пропускайте „Голямото преследване“ всяка делнична вечер от 18:00 ч. по NOVA. Повече информация може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на предаването.