Гледайте играта от ново поколение от 18.00 ч. по NOVA

Запознайте се с участниците, които излизат на сцената на играта тази вечер:

Росен Стоянов е на 38 години от Велико Търново. По професия е икономист. В момента работи като администратор в хотел. Владее добре чужди езици. Стоян има опит в телевизионните състезания, в „Голямото преследване“ иска да се запознае на живо и да победи Черният рицар. Печалбата ще използва за семейна екскурзия.

Иван Цочев на е 42 години от Троян. Завършва висше образование по специалност „Икономика“. Работи в сферата на човешките ресурси. Семеен е и има един син. Голямо хоби му е риболовът. Ако спечели пари, ще ги ползва за лични цeли.

Работник на круизи, студент, IT специалист и търговски представител се хвърлят в морето от въпроси

Мария Чулова на 46 години от Пловдив. Има квалификации за бизнес – секретарка, маркетинг и мениджмънт и международна търговия. Магистърска степен по „Българска филология“ и „Английска филология“. В момента е учител по английски език в общински център. Автор на пет книги. Членувала е в поетичен клуб „Младост“ и поетична академия „Добромир Тонев“ с художествен ръководител Николай Гюлев. Мария идва в играта, за да изпробва знанията си, а ако спечели по-голяма сума ще я вложи в недвижим имот.

Главен готвач, специалист фактуриране, машинен инженер и продуктов мениджър мерят знания в „Голямото преследване“

Ивелин Станчев е на 57 години. Роден в Русе, но живее във Велико Търново. Завършва Математическата гимназия в Русе, а после следва в специалност „Екология и опазване на околната среда“. Също така има магистратура по „Счетоводство“. Работил е в строителния бранш. Семеен е, има две деца и един внук. Ивелин иска да спечели 10 000 лв., с които би помогнал на децата си.

Срещу кого от Преследвачите ще се изправят днес участниците, кой ще стигне до финала и каква ще е развръзката, гледайте в предаването „Голямото преследване“ от 18:00 часа по NOVA.

Не пропускайте „Голямото преследване“ всяка делнична вечер от 18:00 ч. по NOVA. Повече информация може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на предаването.