Валентина, Виктория, Мариета и Камен ще готвят срещу най-добрите готвачи от пети сезон

Едни от най-забавните и обичани участници от миналогодишния сезон на Hell’s Kitchen ще се завърнат в кухнята на шеф Виктор Ангелов. Победителката Валентина, завършилата на второ място Виктория и черните куртки от сезон 4 Мариета и Камен ще се изправят срещу Станислав, Виолета, Васил и Кристиан в епизода на шоуто тази вечер.

Саботаж изостря напрежението сред най-добрите пет в Hell’s Kitchen

След напускането на Асен вчера, уменията на най-добрите готвачи от сезон 5 отново ще бъдат тествани в търсене най-достойния сред тях за наградата от 100 000 лева. Пълният с енергия Станислав, целеустременият Васил, тактикът Кристиан и амбициозната Виолета ще имат сложната задача да готвят фюжън кухня – съчетание от две или повече познати световни кухни. Това ще е едно от най-сложните изпитания до момента и ще отличи наистина креативните готвачи.

Асен от Берковица е следващият напуснал Hell’s Kitchen

По време на вечерната резервация зрителите ще могат да наблюдават дългоочакваната битка между черните куртки на сезон 5 и шампионите на сезон 4. В края на епизода шеф Виктор Ангелов ще трябва да посочи още един кулинар, който да си тръгне от шоуто на крачка от финала.

Гледайте Hell’s Kitchen България тази вечер от 20:00 ч. по NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, на FB страницата на предаването, както и на официалния Instagram.