Припомнете си играта от ново поколение от 18.00 ч. по NOVA

Тази вечер в телевизионната игра „Голямото преследване” ще видите четирима участници, многообразни като образователен профил и професионален опит. Ето и кои са те:

Анхел Росалес е на 33 години. Завършва Испанската гимназия. В момента следва висше образование, специалност „Национална сигурност”. Работи като дилър на резервни части. Женен е и има едно момиченце. Анхел иска да спечели пари, които да използва за ремонт на любимия си джип.

Администратор в хотел, специалист човешки ресурси, икономист и детска учителка сформират отбор в „Голямото преследване“

Атанас Георгиев работи като специалист „управление на IT процеси”. Определя себе си като „вечен студент”. Едното от висшите си образования завършва чак след 22 години, но не се отказва. Смело напред, Атанас се впуска и в състезанието за знания „Голямото преследване”, като си поставя за цел да спечели 5000 лв. Споделя, че ще използва парите за красива веранда на селската си къща.

Емилия Зарева е на 65 години. Работила е като счетоводител. Хобито й е да колекционира електронни книги. Емилия има група за безплатни електронни книги на духовна тематика. Любимият й автор е Хермес Трисмегист. Надява се да спечели сумата от 10 000 лв., като с част от парите ще покрие взет заем, а другата част иска да дари в Център за деца и семейства в Малко Търново.

Работник на круизи, студент, IT специалист и търговски представител се хвърлят в морето от въпроси

Росен  Иванов завършва спeциалност „Финанси” в Дания. Връща се у нас и успява успешно да развие бизнес в сферата на консултантските услуги с клиенти от чужбина. Води се от принципа, че в днешното забързано ежедневие „човек трябва всеки ден да се развива личностно и професионално”. Росен иска да спечели пари за благородна кауза – смята да подпомогне финансово инвитро процедури за нуждаещи се двойки.

Срещу кого от Преследвачите ще се изправят днес участниците, кой ще стигне до финала и каква ще е развръзката накрая, гледайте в предаването „Голямото преследване“, тази вечер от 18:00 часа по NOVA.

Не пропускайте „Голямото преследване“ всяка делнична вечер от 18:00 ч. по NOVA. Повече информация може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на предаването.