Припомнете си играта от ново поколение от 18.00 ч. по NOVA

В тв играта „Голямото преследване“ може да гледате интересни участници, да чуете любопитни въпроси и да се насладите на напрегнага надпревара от познания. Ето кои са играчите тази вечер:

Росен Димов е на 63 години от Русе. По професия е учител. Голямата  му страст е да се занимава с реставрация на автомобили. Росен има гараж, в който разпъва, реже, заварява,  докато не възвърне колата в първоначалния й вид. Друго хоби на участника е да колекционира грамофонни плочи. Притежава колекция от над 1000 заглавия с рок музика, главно от 70-те години.  Росен събира и метални автомобили в мащаб 1:64 и 1:43, като е ориентиран към спортни и ретро модели. В играта „Голямото преседване“ играчът идва, за да спечели около 4000 лв., като ще използва парите за закупуване на за Hi-Fi техника, усилвател, тонколони и игли за грамофона.

Мениджър, адвокат, банкер и специалист по архивиране се устремяват към победата в „Голямото преследване”

Любомира Петева е на 30 години. Родена в Хасково, живее в София. По професия е журналист и се занимава с проекти от сферата на медиите и комуникациите. Основната й работа е в една от най-големите чуждестранни компании на нашия пазар в областта на информационните технологии. В свободното си време Любомира ходи на баскетболни мачове, като участва в тях в ролята на съдия.

Вихрен Стоев е на 37 години. Роден е във Варна, но живее в София. Участникът се определя като пътешественик и пътеписец. Страстта към пътуванията, наследява от баба си. Вихрен обикаля целия свят и събира картички.  Вече е посетил над 70 държави, в това число всички европейски. Последно е бил в Хаити, страната на вуду магиите и на моторите. От играта „Голямото преследване“ иска да спечели поне 8000 лв., които ще използва за пътувания, като иска да посети Патагония и Япония.

Програмист, специалист човешки ресурси, мениджър логистика и учител ще премерят знания в „Голямото преследване”

Тодор Рогошев е на 25 години. Роден в Стара Загора, но живее в Пловдив. Юрист по професия. През периода 2020-2021-ва година е един от двамата български младежи делегати към ООН. Участвал е в редица състезания по международно право. Тодор има страст към игрите и е водил куизове в продължение на 3 години. В „Голямото преследване“ идва, за да спечели 10 000 лв., които ще използва за сватба и меден месец с бъдещата му жена.

Срещу кого от Преследвачите ще се изправят днес участниците, кой ще стигне до финала и каква ще е развръзката накрая, припомнете си в предаването „Голямото преследване“, тази вечер от 18:00 часа по NOVA.

Не пропускайте „Голямото преследване“ всяка делнична вечер от 18:00 ч. по NOVA. Повече информация може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на предаването.