Припомнете си играта от ново поколение от 18.00 ч. по NOVA

В играта участниците разчитат на знания, бърза мисъл и доза късмет. Вижте кои са играчите, които ще се борят да спечелят финала тази вечер:

Марио Кокаланов на 60 г. гр. Белово, живее в София. Марио е геолог, учител  по математика и физика. Хобито му е да събира вестници и да гледа предавания със състезателен характер от цял свят.

Учител, журналист, пътешественик и юрист влизат в атака от знания

Румен Иванов завършва право, но в момента се занимава с реклама. Водещ в две радио рубрики в Дарик радио. Обича баскетбола и да прекарва време в планината. Иска да спечели 5000 лв., за да заведе семейството си на екскурзия в Европа.

Иван Петров е 36 г. от Бургас, живее в София. Обича пътешествията и да участва в куизове. Тази страст го е накарала да започне да организира куизове на тема „Георграфия и пътешествия“. Вярва, че хората им е интересно да научават любопитни факти от цял свят. Иска да спечели 20 000 лв., за да пътува.

Мениджър, адвокат, банкер и специалист по архивиране се устремяват към победата в „Голямото преследване”

Велизара Игнатова се занимава с продуктов маркетинг. Работи в телекомуникационна компания, а в свободното си време обича да танцува народни танци. Иска да спечели 3000 лв., с които ще посети места в България, където да научи повече за автентичните народни хора.

Срещу кой от Преследвачите ще се изправят днес участниците, кой ще остане до финала и кой ще победи, гледайте „Голямото преследване“, тази вечер от 18:00ч. по NOVA.

Не пропускайте „Голямото преследване“ всяка делнична вечер от 18:00 ч. по NOVA. Повече информация може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на предаването.