Гледайте тв играта от ново поколение от 18.00 ч. по NOVA

Вижте участниците, които тази вечер излизат на сцената на тв играта „Голямото преследване“:

Айхан Топал на 61 години от Русе. По образование е юрист, но от дълги години работи в сферата на туризма. Членува в  „Клуба на Знаещите“ и е горд с този факт. Също така част от професионалния опит на Айхан е заеманата в миналото позиция заместник-кмет на Русе. Има дъщеря и две внучки.

Учител, радиоводещ, организатор на куизове и маркетолог ще премерят сили с Преследвача в „Голямото преследване“

Стоян Михайлов на 49 години от Перник. Работи като търговски мениджър на винена изба. Женен е и има едно дете. Обиколил е много държави и това го е обогатило много. Стоян от малък се увлича по спорта. Тренирал е баскетбол, джудо, вдигане на тежести, докато един ден открива ръгбито. Този спорт го променя и е основна част от живота му. Участникът е  многократен шампион на България с отбора на „Валяците“. След прекратяване на спортната си кариерата, участникът става делегат на мачовете и председател на дисциплинарната комисия. В „Голямото преследване“ иска да спечели пари, които да инвестира в бъдещето на дъщеря си и в нейното образование.

Учител, журналист, пътешественик и юрист влизат в атака от знания

Анастасия Стоилова на 31 години от Брезник. Завършва специалност „Славянска филология“ със специализация украински и полски език. Работи като рекрутер. Идва в играта бременна, за да изпита удоволствие от това, да покаже знанията си и да мотивира майките да отстояват качествата си. Анастасия се надява да спечели достатъчно пари, с които да покрие основни нужди на бебето.

Марин Маринов на 36 години от София. Занимава се професионално с видео режисура, фотография и монтаж. Женен и има едно дете. Определя се като изключително грижовен съпруг и баща. В играта идва, за да спечели парична сума за семейния бюджет.

Срещу кого от Преследвачите ще се изправят днес участниците, кой ще стигне до финала и каква ще е развръзката накрая, припомнете си в предаването „Голямото преследване“, тази вечер от 18:00 часа по NOVA.

Не пропускайте „Голямото преследване“ всяка делнична вечер от 18:00 ч. по NOVA. Повече информация може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на предаването.