Гледайте тв играта от ново поколение от 18.00 ч. по NOVA

Представяме ви новите четирима участници, готови да се борят със знанията си и да достигнат до финала:

Станислав Рангелов  на 41 години от Перник. По образование е филолог, но нещата в живота му се стичат така, че в момента работи в сферата на аутсорсинга. Увлича се по футбола, историята и географията. Иска да спечели 50 000 лв, които да използва за ремонт на къщата си.

Луда надпревара от знания в „Голямото преследване“

Михаил Игнатов на 42 години от София. Работи като консултант в транспортна фирма. От играта „Голямото преследване“ иска да спечели 5000 лв, с които да отиде на екскурзия в компанията на семейството си.

Учител, радиоводещ, организатор на куизове и маркетолог ще премерят сили с Преследвача в „Голямото преследване“

Борислав Донев на 50 години от София. Машинен инженер по професия, професионално се реализира като инженер в голяма фармацевтична компания. Семеен е и има две деца. Обожава математиката и литературата. Страстен привърженик на отбора на „Левски“.

Десислава Петрова от Пловдив. Работи като тийм лидер. Обича филми, бордни игри и да спортува. Целта й е да спечели 20000 лв, с които да си купи автомобил и да обикаля Европа с него.

Срещу кого от Преследвачите ще се изправят днес участниците, кой ще стигне до финала и каква ще е развръзката накрая, припомнете си в предаването „Голямото преследване“, този четвъртък от 18:00 часа по NOVA.

Не пропускайте „Голямото преследване“ всяка делнична вечер от 18:00 ч. по NOVA. Повече информация може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на предаването.