Гледайте играта от ново поколение от 18.00 ч. по NOVA

В днешния епизод на телевизионната игра „Голямото преследване“ нови четирима участници ще бъдат предизвикани да покажат знания и да играят заедно в опит да преборят Преследвача. В битката на умове, тази вечер ще влязат:

Филолог, консултант в транспортна фирма, инженер и тийм лидер в схватка на знания в „Голямото преследване“

Иван Пеев на 55 години от  Русе. Работи като ръководител системна администрация. Вярва, че е роден с късмет. Обикновено, когато изпада в трудна ситуация, по някакъв магичен начин нещата му се подреждат. В „Голямото преследване“ очаква да спечели петцифрена сума. С част от нея би отишъл на луксозна почивка в компанията на сина си, а останалата част би инвестирал в образованието му.

Луда надпревара от знания в „Голямото преследване“

Екатерин Дончев на  46 години от Варна. Завършва специалност „Журналистика“ във Варненски свободен университет и „Международна журналистика“ в Санкт Петербург. В момента Екатерин е безработен. Споделя, че е голям футболен фен. Любимите му отбори са „Левски“ и „Ливърпул“.

Надя Гогова на  40 години от София. По образование е инженер-химик, но работи в сферата на медийния и рекламен бизнес. Щастливо омъжена е, майка на 17-годишен тийнейджър. Цялото семейство са запалени по волейбола. Съвсем естествено синът й тренира волейбол. Надя обича пътешествията и опознаването на нови места. В играта идва, за да спечели пари за екскурзия с круизен кораб. Ако сумата е по-голяма, ще инвестира в обучение на сина си в Италия.

Здравко Стоянов на 35 години от София. Завършва инженерна химия през 2010г.,  работи като инженер-химик в сферата на фармацията. Щастливо женен и от скоро татко на момченце. Химията и математиката са неговите силни страни. Увлича се по футбола, като дори е искал да се занимава с футбол професионално.

Срещу кого от Преследвачите ще се изправят днес участниците, кой ще стигне до финала и каква ще е развръзката накрая, припомнете си в предаването „Голямото преследване“, тази вечер от 18:00 часа по NOVA.

Не пропускайте „Голямото преследване“ всяка делнична вечер от 18:00 ч. по NOVA. Повече информация може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на предаването.