Припомнете си играта от ново поколение от 18.00 ч. по NOVA

Спокойствието на ума в извънредни обстоятелства и натрупания опит в сферата на знанията са ключът към финалите в играта „Голямото преследване“. Вижте профила на четиримата нови участници, които ще се борят за победа:

Хрисанта Стоянова е на 33 години от Петрич. Завършва специалност „Философия“ в Благоевград. Работи като координатор дейности. Вярва, че има добра обща култура и се записва за участие, за да предизвика самата себе си. Споделя, че проявява интерес в различни области. Обожава да чете книги. Надява се да спечели 5000 лв., които ще използва за ремонт на жилището си.

Ръководител системна администрация, журналист, инженер и инженер – химик мерят знания в "Голямото преследване"

Александър Добринов е на 44 години от  София. Работи в сферата на онлайн търговията. Женен е и има две деца. Намира смисъл в нетрадиционния начин на живот, здравословната храна и спокойствието. В „Голямото преследване“ идва, за да спечели 15 000 лв., които са му необходими за ремонт на къщата.  

Красимира Димитрова е на 42 години от Велико Търново. Работи като домакин на склад в Център за деца с увреждания и хронични заболявания. За себе си споделя, че изпитва много страхове. Красимира заявява желание да ги пребори и да докаже, че може да бъде смела и успешна в начинанията си. Затова преди няколко години прави полет с парашут. В играта се устремява към сумата от 10 000 лв., която планира да вложи в образованието на децата си, както и с част от нея да сбъдне голямата си мечта – пътешествие с круиз.

Филолог, консултант в транспортна фирма, инженер и тийм лидер в схватка на знания в „Голямото преследване“

Радослав Георгиев е на 25 години от Казанлък. Живее в София. Завършва колеж със специалност „Маркетинг“. След това се записва в Софтуерна академия, където изучава „Програмиране“. Радослав се интересува от спорт, технологии, пътуване и азиатски култури. Япония и Южна Корея са любимите му дестинации. Иска да спечели 10 000 лв., за да може да отиде дотам.

Срещу кого от Преследвачите ще се изправят днес участниците, кой ще стигне до финала и каква ще е развръзката накрая, припомнете си в предаването „Голямото преследване“, тази вечер от 18:00 часа по NOVA.

Не пропускайте „Голямото преследване“ всяка делнична вечер от 18:00 ч. по NOVA. Повече информация може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на предаването.