Припомнете си играта от ново поколение от 18.00 ч. по NOVA

И тази вечер водещият Ники Кънчев посреща четирима участници и един Преследвач във вълнуваща игра от въпроси и отговори. Ето кои играчи ще видите днес на екрана:

Симон Тодоров е на 26 години от Плевен. От две години живее в София. Завършва в Нидерландия със специалност „Бизнес администрация“. Там се запознава с годеницата си, която има гръцки и албански корени. Това обуславя честите пътувания на двойката из балканските държави. В момента Симон работи като  снабдител за IT фирма. В играта идва с желание да спечели 6000 лв., които иска да използва за меден месец в Азия.

Координатор, търговец, домакин и програмист дават старт на играта „Голямото преследване“ през тази седмица

Тихомир Георгиев е на 44 години от Варна. Завършва „Счетоводство и финанси“ и успява да се реализира професионално като счетоводител в голяма международна компания. Женен е и има две деца – момче и момиче. Като голямо свое хоби определя гъбарството. В „Голямото преследване“ иска да играе срещу Мъдреца. Участникът вярва в своите знания и мисли, че ще се представи добре. Ако спечели пари, ще ги използва за приятни изживявания.

Неда Кърова е на 31 години от Пловдив. Работила е в сферата на маркетинга, но правото е нейната страст. Затова се реализира като юрист. Омъжена е и има две деца.  В свободното време се грижи за двора си – поддържа го зелен и цветен. Също така отделя внимание за своето куче, порода питбул. Неда обича да тренира, като във времето опитва различни спортове: лека атлетика, волейбол и спортни танци. В „Голямото преследване“ идва с желание да  спечели 6000 лв., с които да покрие вноска по кредит за семейна кола.

Ръководител системна администрация, журналист, инженер и инженер – химик мерят знания в "Голямото преследване"

Тодор Арабаджиев е на 40 години от Пловдив. Има собствен бизнес в сферата на технологиите и набирането на персонал.  Живял е в Лондон в продължение на  20 години. Определя пътуването като своя голяма страст.  Тодор е бил в над 40 държави, разположени на 5 континента.  Като свои хобита посочва четенето на книги, футболът и гледането на филми. Участникът редовно посещава мачове в Англия – фен е на ФК „Манчестър Юнайтед“, както и на родният – „Локомотив“ Пловдив. Тодор иска да спечели 1000 лв., за да посети някоя интересна дестинация.

Срещу кого от Преследвачите ще се изправят днес участниците, кой ще стигне до финала и каква ще е развръзката накрая, припомнете си в предаването „Голямото преследване“, тази вечер от 18:00 часа по NOVA.

Не пропускайте „Голямото преследване“ всяка делнична вечер от 18:00 ч. по NOVA. Повече информация може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на предаването.