Гледайте тв играта от ново поколение от 18.00 ч. по NOVA

Отново цветна палитра от участници, интересни въпроси и един Преследвач ви очакват в новото издание на тв играта „Голямото преследване“. Ето кои са участниците днес:

Васил Василев е на 52 години от Монтана. Женен, с две деца. Завършва Висшето военновъздушно училище в Долна Митрополия и дълги години работи във ВВС. В момента Васил е електротехник във фирма за производство на алуминиеви профили. Хобитата му са  пътуване, спорт, разходки в природата и риболов.  Участникът иска да спечели пари, които ще инвестира в пътуване.

Учител по история, продавач, търговски представител и сервитьорка се изправят срещу въпросите на Ники Кънчев в „Голямото преследване”

Румен Минков е на 72 години от Пловдив. Още един бивш военнослужещ участник, който е бил военен радиоинженер. Сега е  пенсионер и се радва на двама внуци – близнаци. Освен това Румен е футболен историк. Той е писал статии за печатно футболно издание и е автор на книги на футболна тематика.  От играта иска да си тръгне със сумата от 2500 лв.

Калин Асенов е на 43 години от Перник. Има завършено висше образование в специалност „Топло и ядрена енергетика“ в Техническия университет, София. От 20 години насам работи в сферата на отоплителната техника, като заема всякакви позиции. Най-голямото му хоби са туристическите пътешествия, затова иска да спечели 5000 лв. за екскурзия.

Компютърен специалист, таксиметров шофьор, фитнес инструктор и авиоинженер влизат в „Голямото преследване“

Владка Кесарова е на 54 години от Сандански. В момента живее и работи в София. По професия е стоматолог и се заканва на Преследвача със своите умения. В играта „Голямото преследване“ иска да спечели 5000 лв., които би дала в помощ на Русия.

Срещу кого от Преследвачите ще се изправят днес участниците, кой ще стигне до финала и каква ще е развръзката накрая, припомнете си в предаването „Голямото преследване“, тази вечер от 18:00 часа по NOVA.

Не пропускайте „Голямото преследване“ всяка делнична вечер от 18:00 ч. по NOVA. Повече информация може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на предаването.