Гледайте тв играта от 18.00 ч. по NOVA

Колко верни отговора ще дадат участниците тази вечер и ще рискуват ли да играят за по-високата оферта на Преследвача? Кой ще седне срещу тях, в опит да ги залови в преследването. Всяка една игра от епизодите на „Голямото преследване“ е различна и уникална, защото такива са и участниците в нея. Запознайте се с играчите, които застават срещу Преследвача днес:

Николай Николов на 70 години от Алфатар, Силистренско. Роден е там, но живее във Велико Търново. По образование е икономист. Пенсионира се като ръководител на областно управление на Български пощи, Велико Търново. Женен е от  43 години за своята съпруга Любка, към  която изпитва благодарност, че го търпи толкова време. Николай идва в „Голямото преследване“, за да спечели 10 000 лв за подаръци за семейството и пътуване с жена си. 

Дърводелец, готвач, супервайзър и IT специалист в опит да се измъкнат от Преследвача в „Голямото преследване“

Антон Щерев на 42 години, родом от Габрово, в момента живее във Велико Търново. Музикант по професия, Антон управлява собствен магазин за музикални стоки. Любопитен факт за него е, че от малък измисля палиндроми като „дебел лебед“. Пише ги в бележник, а негов приятел ги въвежда в Уикипедия. От играта се надява да спечели 12 000 лв.

Катя Георгиева на 53 години от Павликени, но живее и работи в Перник. По образование е инженер-химик. В момента работи като оперативен счетоводител. Майка е на три деца. Обича да слуша музика и да играе народни танци. От играта се надява да спечели 5000 лв, които са й необходими за абитуриентския бал на едно от децата й.

Главен готвач, специалист фактуриране, машинен инженер и продуктов мениджър мерят знанията си в играта „Голямото преследване“

Донка Желева на 50 години, родена в град Бяла, обл. Русе, живее в Ямбол. Има няколко висши образования. Първото е в специалност „Електронна техника и микроелектроника“, а второто – „Публична администрация“. След това Донка сбъдва мечтата си и завършва „Право“, въпреки че по време на следването е родила двете си деца. Започва работа като юрисконсулт. Междувременно завършва и специалност „Обществено здраве и здравен мениджмънт“. От 2014-та до момента работи в РЗИ – Бургас, като за кратко заема и директорска позиция. В свободното си време Донка шие гоблени и бродира шевици. В играта иска да спечели между 3000 лв и 5000 лв.

Срещу кого от Преследвачите се изправят днес участниците, кой ще стигне до финала и каква ще е развръзката, гледайте в предаването „Голямото преследване“, тази вечер от 18:00 часа по NOVA.

Не пропускайте „Голямото преследване“ всяка делнична вечер от 18:00 ч. по NOVA. Повече информация може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на предаването.