Гледайте тв играта от 18.00 ч. по NOVA

Отборната игра във финалното преследване на играта „Голямото преследване“ е особено важна за участниците. Колко от четиримата нови играчи ще стигнат до крайното преследване, може да проследите довечера. Днес със своите знания срещу Преследвача се изправят:

Стамен Станев е на 62 години от Каварна, но живее и работи във Варна. Практикува професията компютърен специалист от 26 години насам. Към момента работи в IT отдела на голяма банка. Стамен е щастливо женен и  има син, който работи в Шотландия. Обича да пътува, да готви и да пее. Споделя, че спортува редовно колоездене и плуване. Стамен е астрален близнак с водещия на „Голямото преследване“ Ники Кънчев, тъй като са родени на една дата. В играта Стамен иска да се изправи срещу Дама Пика или Черният рицар. Надява се знанията му да стигнат, за да спечели сумата от  10 000 лв., която мисли да използва за пътешествие до  Япония.

Влаков диспечер, икономист, химик и стюардеса излизат на сцената на „Голямото преследване“

Костадин Гюмов е на 36 години от Банско, в момента живее в София. Работи в завод за микроикономика като машинен оператор. Женен е и има седемгодишно дете,  заради  което се записва за участие. Костадин обожава да участва в маратони и състезания по бягане. Той е редовен състезател в спортното събитие  „Витоша 100“ – маратон за издръжливост с колело и бягане. В „Голямото преследване“ се надява да спечели 3000 лв. за екскурзия до Милано.

Стефан Янков е на 55 години от София. По професия е графичен дизайнер. Има собствен бизнес в областта на  графичния дизайн и печатната реклама. Хобито му е фотографията. От 1991-ва е член на Менса. Стефан е човек, който пътува из целия свят. Има посетени 72 държави, 182 летища и над 750 града. Изчислил е изминати 650 полета и над 1.4 млн км, т.е. прекарал е над 3 месеца от живота си във въздуха. Според него държи световния рекорд по тетрис с над 1000 свалени реда в една игра. Също така, Стефан пише книга в областта на технологията. От „Голямото преследване“ иска да си тръгне с награда от 10 000 лв., която ще инвестира за 2-3 далечни пътувания.

Пенсионер, търговец, оперативен счетоводител и юрисконсулт се впускат във вихъра от въпроси на „Голямото преследване“

Иван Дянков е на 23 години от Пловдив, живее в София. Работи като IT специалист и едновременно с това се обучава в сферата на националната сигурност. Женен е от скоро. Като свое хоби определя пътуванията до далечни места. Именно затова участникът се записва  в „Голямото преследване“. Иван иска да спечели 10 000 лв.,  които да използва за пътешествие до Япония и Южна Корея, в компанията на жена си.

Срещу кого от Преследвачите се изправят днес участниците, кой ще стигне до финала и каква ще е развръзката, гледайте в предаването „Голямото преследване“, тази вечер от 18:00 часа по NOVA.

Не пропускайте „Голямото преследване“ –  всяка делнична вечер от 18:00 ч. по NOVA. Повече информация може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на предаването.