Гледайте тв играта от 18.00 ч. по NOVA

Кой Преследвач ще излезе срещу участниците тази вечер и ще успее ли да ги достигне във финалното преследване? Проследете колко високо ще бъде нивото на напрежение и какви въпроси ще се паднат в играта. А дотогава научете повече за играчите:

Мария Михайлова е на 42 години от Асеновград. Омъжва се в Пловдив и остава да живее там. Завършва специалност  „Изобразително изкуство“ и успява да се реализира професионално като графичен дизайнер. Няма определена сума, на която се надява. Ако спечели парична награда ще я инвестира в пътувания, за да опознае света.

Компютърен специалист, машинен оператор, графичен дизайнер и IT чертаят план за победа в „Голямото преследване“

Марин Неделчев е на 52 години от Русе. По професия е машинен инженер. Работи с програмни продукти и машини, като с тях обработва камък. Като инженер е разработвал елементи от камък за едно от най-големите казина в Лас Вегас. Семеен е и има едно дете. В свободното си време обича да се занимава със сладкарство, хлебопроизводство, готвене и фотография. Дъщеря му е причината да се запише в „Голямото преследване“, затова ако  Марин спечели 15 000 лв., ще реши заедно с нея как да ги похарчи.

Сияна Филчева е на 25 години от Варна. Завършва висше образование в Бирмингам, Англия със специалност „Счетоводство, финанси и икономика“. Две години работи в Дъблин, Ирландия. След това се връща в България и живее в София и Банско. Работи като счетоводител, семейна е и има малко дете. В биографията си Сияна има отличие с награда за развитие на личностни умения. Като свои хобита определя планинските преходи, доброволческите проекти и пътуванията. Иска да спечели поне 5000 лв., като сумата ще използва за сватбено пътешествие с годеника си.

Влаков диспечер, икономист, химик и стюардеса излизат на сцената на „Голямото преследване“

Ивелин Станев е на 36 години от Велико Търново. Работи като видеомонтажист. Обича да гледа футбол и да слуша музика. Ивелин развива музикална платформа за талантливи пеещи деца, като обикаля страната и заснема музикални конкурси, видеоклипове и филми за музикалните школи в България. В играта „Голямото преследване“ смята да рискува и да играе за по-високата парична сума. Надява се да се изправи срещу Дама Пика, защото я харесва. Участникът иска да спечели 10 000 лв., които смята да инвестира в техника.

Срещу кого от Преследвачите се изправят днес участниците, кой ще стигне до финала и каква ще е развръзката, гледайте в предаването „Голямото преследване“, тази вечер от 18:00 часа по NOVA.

Не пропускайте „Голямото преследване“ –  всяка делнична вечер от 18:00 ч. по NOVA. Повече информация може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на предаването.