Гледайте тв играта от 18.00 ч. по NOVA

Започваме първия ден от седмицата с нови интересни участници, готови да се изправят пред Преследвача и да избягат от хватката му, благодарение на своите знания. Ето кои са играчите днес:

Симеон Стоянов на  44 години от София. Завършва Университет по архитектура, строителство и геодезия, като инженер-геодезист. В момента е началник отдел Агенция по геодезия, картография и кадастър. Иска да обърне внимание на обществото за важността на кадастралната карта по линия на  цялостното развитие – планиране, защита на собствеността, събиране на данъци и публичност на данните. Хобитата на Симеон са футболът и компютрите. Участникът има две деца  -  на 13 и 15 години. Идва в „Голямото преследване“ с желание да спечели 2000 лв за семейна почивка.

Графичен дизайнер, машинен инженер, счетоводител и видеомонтажист показват знанията си в „Голямото преследване“

Христо Христов на 24 години от София. Завършва Националната професионална гимназия по полиграфия и фотография с успех 5.92. После идва ред на висшето образование, като там специализира за библиотекар.  В момента Христо работи като продавач-консултант в сферата на търговията. Обича да играе шахмат, като в този спорт има много успехи.  Играчът се гордее с титлата шампион на България по шахмат, в категория юноши под 18 години, през 2016 г.,  както и с няколкото отличия – вицешампион на класически шахмат. Христо е толкова добър в шахмата, че в момента се изявява и като преподавател.  Иска да спечели 7000 лв от играта,  с които да отиде на почивка до Куба.

Галин Атанасов на 25 години от Варна. Галин работи като  учител по география. В свободното си време се отдава на любимите си спортни занимания: футбол, колоездене и биатлон. Играчът пристига в „Голямото преследване“ с надеждата за печалба от 5000 лв, които са му необходими, за да посети Олимпийските игри в Париж през 2024-та година.

Компютърен специалист, машинен оператор, графичен дизайнер и IT чертаят план за победа в „Голямото преследване“

Алекс Стойнев на 27 години от София. Завършва висше образование в специалност „Икономика“.  В момента работи като бизнес анализатор. Женен е и има момиченце на 9 месеца. Алекс обича да пътешества, като досега е посетил Йордания, Италия и Гърция. За следващо пътешествие е набелязал Египет и се надява да спечели 10 000 лв, за да заведе семейството си там.

Срещу кого от Преследвачите се изправят днес участниците, кой ще стигне до финала и каква ще е развръзката, гледайте в предаването „Голямото преследване“, този понеделник от 18:00 часа по NOVA.

Не пропускайте „Голямото преследване“ –  всяка делнична вечер от 18:00 ч. по NOVA. Повече информация може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на предаването.