Гледайте тв играта от 18.00 ч. по NOVA

Четирима нови участници, един Преследвач и много въпроси от различни сфери на живота. Ще успеят ли играчите да се измъкнат от Преследването и да сбъднат мечтите си. Гледайте „Голямото преследване“ довечера и ще разберете. А дотогава се запознайте с участниците:

Златин Тодоров е на 21 години от Пазарджик, живее в Пловдив. Завършва гимназия с икономически профил. Споделя, че има знания в областта на кинематографията и режисурата. В момента Златин работи като влогър и се занимава със създаване на съдържание в платформата youtube. „Голямото преследване“ ще бъде третото му участие в куиз игра. Участникът иска да спечели 5000 лв., които да добави към спестяванията си, за да отиде до САЩ. Там има намерение да представи сценарий за филм и така да пробие в този бизнес.

Съдебен помощник, икономист, военнослужещ и маркетолог чертаят план за бягство от Преследвача

Станислав Руков е на 37 години от София. Работи като складов оператор във фирма – дистрибутор на ръчни и електрически инструменти. Женен е и има две момчета. Определя баскетбола като своя най-голяма страст. Мечтае  да посети няколко страни с конкретни събития  - Египет, Тибет, Норвегия, Исландия. Сред събитията са автомобилното състезание „Формула 1“, както и баскетболен мач от най-престижната световна мъжка професионална баскетболна лига – НБА. Хобитата на играча са гледането на  филми и слушането на музика. Станислав иска да спечели между 5000 и 7000 лв., за да заведе семейството си на една от посочените дестинации.

Лъчезар Белански е на 36 години от Пловдив. Завършва бакалавърска степен в специалност „Политология“ и магистратура – „Управление на човешките ресурси“. Работи като оперативен и финансов директор в компания с централа в емирство Дубай и офиси из Европа. Има дъщеря на 3 години. Мечтата му е да обиколи държавите от Южна Америка и да живее по няколко месеца там – Перу, Аржентина и Чили са му приоритет. Интересите му са в областта на киното и спорта. Фен е на ФК „Ботев“ Пловдив. Ако спечели поне 4000 лв. обещава, че директно заминава за Перу.

Инженер, библиотекар, учител и икономист носят багаж от знания в „Голямото преследване“

Гинка Георгиева е на 44 години от Велико Търново. Завършва висшето си образование в Свищов и към момента работи по специалността си -счетоводител. Омъжена е и има едно дете. Покорила е връх Мусала и изявява желание да изкачи още няколко от най-високите върхове у нас. В играта би рискувала за по-високата сума, защото иска да провери как ще реагира под състояние на стрес. Гинка се надява да спечели 15 000 лв., с които да отиде на екскурзия до Испания.

Срещу кого от Преследвачите се изправят днес участниците, кой ще стигне до финала и каква ще е развръзката, гледайте в предаването „Голямото преследване“, тази вечер от 18:00 часа по NOVA.

Не пропускайте „Голямото преследване“ – всяка делнична вечер от 18:00 ч. по NOVA. Повече информация може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на предаването.