Гледайте тв играта от 18.00 ч. по NOVA

Сила от знания, находчивост и самообладание в непозната среда са необходими на участниците, за да избягат от Преследвача. Дали ще се справят хората, които днес влизат в играта? Ето и повече за тях:

Константин Зарев е на 29 години от София. По професия е икономист, в момента работи като специалист тестване на софтуер и поддръжка на медицински софтуер, с който личните лекари да могат да изписват направления за изследвания, рецепти и други. Хобито му са суинг танци. Също така, Константин има развито високо ниво на гражданско съзнание и редовно подава сигнали към общината за значими проблеми. Надява се, така да подобри средата, в която живеем. Иска да спечели сума между 10 000 - 12 000 лв., като смята да инвестира парите във вноска за собствено  жилище.

Влогър, складов работник, финансист и счетоводител сформират отбор за победа в „Голямото преследване“

Недялко Тенев е на 44 години от  София. Завършва  гимназия с преподаване на чужди езици във Видин. Последва бакалавърска степен в специалност „Икономика и масмедии“ в УНСС. Работи като международен спедитор, като организира товари със самолети. Мечтата му е да се снима в екшън филм с участието на Джейсън Стейтмън. Недялко се надява да спечели 10 000 лв. от играта „Голямото преследване“. Част от сумата ще използва за пътешествие до Тайланд, а другата – ще дари на приют за бездомни котки и кучета.

Беатрис Дюлгерова е на 22 години от София. В момента учи „Медии и журналистика“ в УНСС. Завършила е и „Финанси“, като има два сертификата за отличие в областта на счетоводството, човешките ресурси и икономиката. Владее английски, немски и френски. Иска да работи в телевизия  като  водеща на предаване, свързано с разследвания. Другото й желание е стане детска учителка.  Най-голямото й постижение е, че успява да свали 50 килограма.  Тренирала е тенис на корт професионално, в продължение на три години. Страстта й е да пътува в немскоезичните страни.  В „Голямото преследване“ идва, за да спечели 5000 лв. С тях  иска да заведе баба си във Валенсия.

Съдебен помощник, икономист, военнослужещ и маркетолог чертаят план за бягство от Преследвача

Любомир Иванов е на 28 г. от София. Работи като спортен анализатор. Колекционерството му е голяма страст. Основното, което събира са стикери, картички от Световни и Европейски първенства, както футболни шалчета и клубни сувенири. В свободното време обича да играе тенис на маса. Мечта му е да отиде на мач на „Борусия“ (Дортмунд) и да усети на живо  атмосферата от вълнението на феновете. Любомир иска да спечели 3500 лв., които да инвестира в снимачна техника. Идеята му е да популяризира тениса на маса в България чрез интересни видеа.

Срещу кого от Преследвачите се изправят днес участниците, кой ще стигне до финала и каква ще е развръзката, гледайте в предаването „Голямото преследване“, тази вечер от 18:00 часа по NOVA.

Не пропускайте „Голямото преследване“ – всяка делнична вечер от 18:00 ч. по NOVA. Повече информация може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на предаването.