Артистът открехва завесата за благотворителното шоу „Като две капки вода за всяко дете“, което ще се излъчи на 18 февруари от 20.00 ч. в ефира на NOVA

Зад кулисите на репетициите на благотворителното шоу „Като две капки вода за всяко дете“ Миро разказва за впечатленията си от своя дуетен партньор. Специално за „На кафе“ изпълнителят разказва повече детайли за специалната вечер, в която дуети ще изпълнят любими песни в подкрепа на каузата на УНИЦЕФ България за борба срещу насилието срещу деца във всичките му форми. „Като две капки вода за всяко дете“ обединява осем български звезди и осем талантливи деца, които ще влязат в образ и ще изпълнят любими песни с кауза.

На какво ни учат талантливите деца?

„Със сигурност протича комуникация и то в двете посоки, но детето в мен се радва, когато има смислен и честен събеседник срещу себе си. Хубавото в децата е, че не са се научили да филтрират информацията, която излиза от тях като възрастните. Ако искаш честност, ще го получиш от тях и при това мило. По-важното от това да бъдеш и да станеш звезда, е да бъдеш човек и в това голямо значение има семейството. Родителите на Нико са музиканти и то завършили Музикалната академия. В дома и в семейството се формира характера на човека. Ако са научени на дисциплина, то това е предпоставка за успешен живот. Дисциплината е постоянството, а то определя съдбата на всеки един от нас“, коментира своята дуетна половинка певецът. Това е е Никола Костадинов, който е на 8 години и двамата с Миро (с фамилия Костадинов) ще формират дует Костадинови.

„Като две капки за всяко дете“ – с какво ще ни изненада благотворителното издание на предаването?

Миро разказва, че идеята да се казват дует Костадинови е дошла от Нико, който го е изненадал с изказването, че очаква с нетърпение да пеят заедно. Урокът, който е научил от партньора си е, че това, което трябва да се даде на едно дете, е преди всичко обич.

Изпълнителят подготвя нова песен „Бягаме“ и то с един от панелистите на „На кафе“ – Андреа Банда Банда. Според него най-важното, което един изпълнител трябва да прави е да обича музиката. За Миро тя е средство за терапия. Песента „Бягаме“ е за хората, които си задават въпроси като дали са от поколението на бягството, колко често могат да бягат и дали е възможно това в днешно време?

„Най-често ми се иска да избягам от себе си. Най-големият проблем на всеки човек е самият той“, признава от какво би искал да избяга артистът.

Феновете на  Миро ще имат възможност да го гледат на живо на предстоящия му концерт в зала „Арена Армеец“ на 17 април, след което изпълнителят обещава да ги зарадва с нов албум.

Не пропускайте второто издание на „Като две капки вода за всяко дете“ на 18 февруари (неделя) в 20:00 ч. по NOVA.

Следете Facebook страницата, официалните профили на „Като две капки вода“ в Instagram и TikTok, както и сайта на NOVA за повече информация за официалния старт на сезон 12.