\"Ел мундо модерно\" е заглавието на горещия летен хит, в който звездата на българската попмузика Васил Найденов е дуетен партньор на Ивайло Колев. Песента е записана на български и на испански, а в клипа към нея се снима една от най-красивите жени в Латинска Америка...

\"Ел мундо модерно\" е заглавието на горещия летен хит, в който звездата на българската попмузика Васил Найденов е дуетен партньор на Ивайло Колев. Песента е записана на  български и на испански, а тези дни в Генуа завършиха и снимките на клипа към нея, в който се снима  една от най-красивите жени в Латинска Америка – Кенита Лараин, притежателка на множество награди за красота.

През 2005 г., на големия финал на \"Стар Академи\", Васил Найденов припозна Ивайло като истинския победител. От тогава до днес, Ивайло се радва на шеметна кариера: намери голямата си любов, покори не едно и две женски сърца, а в Чили срещна най-красивата. Точно там бе  забелязан и от председателя на Грами, Кике Сантандер, който му подари \"Ел мундо модерно\".

Без абсолютно никакво колебание, Ивайло Ивайло реши да я изпълни, заедно със своя кумир, защото рано или късно, в живота на човек – мечтите се сбъдват...

Обикновено хубавите неща в живота стават случайно, без човек да ги планира, заяви Ивайло. В нормалния свят, където шоубизнесът е нормален, за разлика от България, има строги правила и критерии. Ти трябва да отговаряш определени критерии, за да можеш да получиш някакъв шанс. Аз имах късмета, че в Латинска Америка участвах в няколко доста големи концерта, единия, от които с Том Джоунс пред 120 000 човека. Явно по някакъв начин съм направил впечатление. Така ми предложиха няколко песни, а сега работим по албума, разказа Ивайло в „Шоуто на Иван и Андрей\".

Чаровният модел Кенита Лараин разказа, че с Ивайло са се запознали, докато двамата работели в Чили в един и същи канал, но за различни предавания. Приела да се снима в клипа, тъй като много харесва Ивайло, оценява това, което той прави и са много добри приятели. Тя призна, че в пресата в Чили вече излезли публикации, че между нея и Ивайло има нещо.

Ивайло също опроверга тези слухове и заяви, че отношенията му с Кенита са професионални, и че при положение, че е женен, не е възможно между тях да има нещо.

Освен всичко това, Кенита допълни, че любимата на Ивайло се е превърнала в нейна най-добра приятелка, откакто са се запознали.

Само във видеото ще чуете как звучи на български новата песен на Ивайло Колев и Васил Найденов!