\"На втората година от мандата си ГЕРБ би трябвало да кажат да, имаме проблем с изпълнението на обещанията си, защото се опасявам, че големият проблем е, че правителството не си дава сметка, че част от тях не могат да станат факт\", на мнение е червеният депутат Валентина Богданова...

По темата изпълняват ли управляващите предизборните си обещания дебатираха в студиото на \"Здравей, България\" депутатът от ПГ на ГЕРБ Валентин Николов и депутатът от ПГ на \"Коалиция за България\" Валентина Богданова.

 

\"Относно проблема с престъпността правителството направи много. Това бе и приоритет на хората. В момента обаче техен приоритет е икономическата криза\", заяви Николов.

 

Той допълни, че данните показват, че България е на последните места по отношение на доходите, но на първите по икономически показатели. В тази връзка правителството продължава да работи, поясни Николов.

 

Валентина Богданова от своя страна твърди, че червените са изпълнили голяма част от обещанията си, когато са били на власт.

 

\"Но това не значи, че българските граждани приеха, че сме си свършили работата до край, поради което не ни дадоха следващ мандат\", призна тя.

 

\"На втората година от мандата си ГЕРБ би трябвало да кажат да, имаме проблем с изпълнението на обещанията си, защото се опасявам, че големият проблем е, че правителството не си дава сметка, че част от тях не могат да станат факт\", на мнение е червеният депутат.

 

\"Когато в началото политиците дават своите заявки за управление може да не бъдат съвсем коректни, поради липса на достатъчно информация, надяват се на повече възможности, отколкото имат. В момента обаче не виждам идея, път и желание поетите обещания да станат факт\", допълни Валентина Богданова.