Кали бе помолена да коментира слуха, че баща на 10-годишния й син е подземният бос Георги Илиев...

Поп фолк певицата Кали бе специален гост на \"На кафе\" днес. Тя доведе и 10-годишният си син Георги, който днес има имен ден. Истинското име на Кали е Галина, но певицата не празнува днес.

 

Георги предпочита рап и рок музика пред поп фолк и мечтае да запише дует с Еминем. Сега не мисли за това какъв иска да стане като порасне, ще го направи като стане на 18 години. Само знае, че иска \"да стане успял човек\".

 

Кали бе помолена да коментира слуха, че баща на Георги е подземният бос Георги Илиев.

 

\"Той бе мой добър приятел, до колкото сме се виждали по заведенията, където съм пяла. Извън това сме имали малко срещи. Бях потърсила навремето помощ от него за нещо много важно и ценно за мен. Георги ми помогна, без да иска нищо от мен. Затова избрах да му благодаря като кръстя детето си на него\", разказа Кали.

 

\"Ценя българските имена и обожавам името Георги и затова решението не беше трудно\", допълни тя.

 

Истинският баща на Георги е Иван Димитров. Певицата сподели, че отношенията й с него са \"чудесни\". След раздялата естествено имали по-труден период, но сега всичко е наред. Синът й имал страхотна връзка с баща си и двамата били много близки.

 

\"Коя съм аз да отнема на детето ми от баща му? Това дете е съчетание между мен и неговия баща и никой няма право да отнема децата от родителите им\", смята певицата.

 

Специално за всички именници Кали и Елица приготвиха специално меню от традиционна пита и агнешки вкусотии. Вижте как на Nova Play!