Главната героиня Мишел Бонев, която е и режисьор на лентата, дефилира на червения килим заедно с любимия си мъж Паоло Бини. Въпреки че италианецът е над 70-годишен, възрастта съвсем не му личи, тъй като спортува редовно...

След премиерата на най-новия роден филм \"Сбогом, мамо\" официално обявяваме летаргията в българското кино за приключила.

 

Главната героиня Мишел Бонев, която е и режисьор на лентата, дефилира на червения килим заедно с любимия си мъж Паоло Бини. Въпреки че италианецът е над 70-годишен, възрастта съвсем не му личи, тъй като спортува редовно.

 

Иначе определено има какво да се желае от събитието – поне в модно отношение. Единствено авторката Мишел и актрисите бяха облечени официално – досущ като холивудски филмови прими.

 

Звездата от \"Сбогом, мамо\" Татяна Лолова позира с младите си колежки Марта Янева и Надя Конакчиева. През това време Ани Бакалова и Илка Зафирова си правиха компания.

 

Мишел Бонев давеше стриктни инструкции към коя камера да позира екипа. За разлика от \"Love.net\" първата прожекция на \"Сбогом, мамо\" не бе уважена от политическия елит.

 

За сметка на това обаче, сред гостите, дошли да видят премиерата, бяха гласовитите Силвия и Теди Кацарови, както и колегите им Стефан Илчев и Краси Аврамов.

 

Актьорът Красимир Ранков, режисьорът Димитър Митовски и проф. Любомир Стойков бяха първите, които гледаха филма, посветен на жестоката майка на скандалната авторка.