Ние станахме Светата Троица и се държим заедно през годините, разказа певицата Петя Буюклиева за семейните отношения и допълни, че най-дългата й раздяла с мъжа й е...едва 4-5 часа, когато тя го праща да отиде на пазар.

Понякога дори и аз се обърквам, Прибирам се вкъщи и гледам – друг човек, заяви 16-годишният Тони относно непрекъснатите промени в цвета на косата на майка му. Петя Буюклиева сподели, че ексцентричните прически са нейно хоби и начин на живот.

Певицата има вече 29 години успешен брак и не случайно именно мъжът и синът й са нейните най-близки хора. Ние станахме Светата Троица и се държим заедно през годините, разказа още Петя и допълни, че най-дългата й раздяла с мъжа й е...едва 4-5 часа, когато тя го праща да отиде на пазар.

Тя сподели, че е чакала сина си много дълго време. В продължение на 10 години заради непрекъснатите си ангажименти, певицата не е успяла да роди, а едно дете дори губи при спонтанен аборт по време на участие, докато е на сцената.

Поради тази причина Петя Буюклиева е ходила дори при Ванга, за да я попита дали има ще има някога деца, мислейки, че вероятно има някакъв проблем. Съветът на пророчицата е бил певицата да се поспре и да спре да работи толкова много.

Тони от своя страна разказа, че в момента учи в Американския колеж и че въпреки многото учене,  успява да намери време за музика. Той сподели, че родителите му са против музиката да са превръща в негова професия.

Ако се занимава с музика в България, ще го изгоня с шутове. Колкото и да ми е един, колкото и да ми е мъчно...тук не мисля, че са поставени правилно стойностите. Мястото му не е тук, заяви твърдо Петя Буюклиева.

Певицата разказа, че не обича да показва дома си. Тя разкри, че в него има всичко нужно, за да не излиза навън. Особено интересна е историята, свързана с рояла в дома на Петя. Певицата го е вкарала вътре по нестандартен начин – благодарение на кран, който е вдигнал рояла до шестия етаж на жилищната сграда, в която Петя живее.

Първата изненада за Петя, подготвена от Иван и Андрей е Красимир Аврамов, с когото имаха съвместно участие не Евровизия. Двамата разказа факти около състезанието, които досега не са били споделени в общественото пространство.

Той я нарече българската Петя Гага, защото за него тя е олицетворение на гласа и освен това е ексцентрична и екстравагантна.
Втората изненада за Петя беше Деян Неделчев, който се беше подготвил специално и изпя едни от най-големите й хитове. Певицата не остана доволна от неговата интерпретация и затова пое нещата в свои ръце – взе микрофона и започна да пее. От своя страна, Деян се извини с това, че е болен.

Запитан какво мисли за българските участия на Евровизия, Деян Неделчев заяви, че е разочарован от повечето млади изпълнители.

Поли Генова – има много да учи това момиченце. Тя е млада и много амбициозна и иска да представи България..Това беше най-хубавата песен и тя трябваше да спечели. Но според мен, тя няма големи шансове, заяви още Деян Неделчев, известен още като Икебаната.

Какво разказа Петя Буюклиева за Евровизия, позволи ли тя на Андрей да си отреже кичур от нейната коса за спомен и за късмет и как звучи парчето, написано от сина й Тони – може  да видите във видеото.