До момента отпаднаха три двойки. Днес предаването даде шанс на две от тях да се върнат в реалитито и да продължат да се борят за голямата награда...

\"Влюбената седмица\" в \"На кафе\" продължава. Тя е посветена на конкурса за любов, случила се в интернет.

 

До момента отпаднаха три двойки. Днес предаването даде шанс на две от тях да се върнат в реалитито и да продължат да се борят за голямата награда. Следват елиминации, по време на които след различни предизвикателства всеки ден ще отпада по една двойка до големия финал, когато някоя от тях ще замине на романтично пътешествие в Италия.

 

Днес журито бе в състав Криси Патрашкова, Ани Владимирова и Румен Луканов.

 

Една от двойките, които отпадна, бе тази на Ваня и Георги. Точно когато двамата заживяват заедно се появява бившият приятел на Ваня - Валери, изчезнал внезапно преди шест месеца и решен да се бори за нея. Любовният триъгълник намери разрешение на живо в \"На кафе\", когато Ваня избра Георги.

 

Днес двамата се обявиха срещу дискриминацията срещу тях и предразсъдъците, свързани с голяма възрастова разлика между тях. Ваня и Георги бяха провокирани да направят това от негативните коментари в интернет след участието им миналата седмица.

 

Другата отпаднала двойка бе Люсия и Иван. Двамата се срещат в интернет, когато бащата на бебето й се лекува от наркозависимост в Испания. Въпреки че е обещала да го чака, Люсия се влюбва в Иван и след поредица от драматични обрати, те заживяват заедно, а Иван приема детето й като свое.

 

Изпитанието пред Георги и Иван, за да продължат в играта, бе да направят оригинално обяснение в любов на половинките си.

 

Георги изненада Ваня с чаша с кафе, в която обаче вместо напитка, имаше кутийка с годежен пръстен. Той й предложи брак, а отговорът на Ваня най-накрая бе \"да\".

 

Румен Луканов пък помогна на Иван в изненадата, като поднесе три кутии на късмета на Люси. В едната тя намери снимка на любимия си. Във втората кутия се намираше бебешка играчка, с която Иван заяви желанието си да имат дете. В третата кутия пък се намираше най-голямото признание за любовта му към Люси - удостоверение за раждане, с което той пожела да признае детето й за свое.

 

Вижте коя двойка спечели в надпреварата и продължи във финала на риалити проекта - във видеото.