Актрисата е водеща на новото реалити \"Фермер търси жена\"...

Преди месец и половина за първи път в телевизионен ефир в предаването \"На кафе\" актрисата Александра Сърчаджиева призна за огромното разочарование, което изпитва към баща си – актьора Йосиф Сърдчаджиев. След участието си, днес тя сподели, че всички са я поздравили за откровеността й.

 

Поводът за днешното й участие в предаването обаче бе друг. Алекс Сърчаджиева ще бъде водеща на най-новото реалити предаване по Нова телевизия \"Фермер търси жена\", чийто пилотен епизод ще се излъчи тази неделя, 19 юни, от 22.00 часа.

 

Само за 12 дни Алекс се срещна с 10 фермери от цяла България, които разкриват най-съкровените си мисли и чувства. Всеки един има своята интересна история – някои са имали много големи разочарования с жени, а на други пък не им остава време, тъй като прекарват целия си ден в работа, разказа водещата.

 

\"Това е изключително позитивно и романтично предаване. Бях много впечатлена от фермерите, защото те са изключително красиви, умни и интелигенти момчета, които с честен труд изкарват прехраната си. Всеки един от тях се поддържа и гледа да изглежда добре\", разказа Алекс.

 

Тя сподели, че е била на изключително красиви места. Дори е карала трактор.
\"Не спрях да ям домашни неща, пих домашно мляко, но което бях забравила вкуса\", каза още актрисата.

 

На 19 юни в 3-минутна визитка ще бъдат представени 10-те фермери с най-интересните истории. След това жените ще имат 1 месец, в който да изпращат писма и снимки до фермера, който са харесали.

 

В някои от форматите в останалите страни дори е имало сватби, а също и бебета.

\"Надявам се да стана кръстница на някое бебе от реалитито и в България\", надява се Алекс Сърчаджиева.