В Белград певицата се представи отчайващо слабо и разгневи хиляди свои фенове.

Британската поппевица Ейми Уайнхаус беше бурно освиркана от публиката на първия концерт от европейското си турне. В Белград певицата се представи отчайващо слабо и разгневи хиляди свои фенове, което доведе до преждевременен край на шоуто.

27-годишната Уайнхаус, която продължава да има проблеми със зависимостта от алкохола и наркотиците, излезе на сцената с едночасово закъснение, препъваше се, мънкаше текстовете на повечето си песни и често се оттегляше зад кулисите, оставяйки групата си да запълва липсата й.

Концертът в Белград беше първа спирка от турнето на певицата из Европа в опит да върне блясъка на позападналата си кариера. Шоуто обаче беше определено като  \"скандал\", \"катастрофа\" и \"най-лошото шоу в историята на Белград\" от местната преса. Подобни бяха и реакциите на феновете.

Мениджърите на Уайнхаус обявиха, че следващите й два концерта - днес в Истанбул и вдругиден в Атина се отменят. За 8 юли е насрочена проява в Билбао, но още не е ясно дали певицата ще спази ангажиментите си в оставащата част от турнето.