Последни предизвикателства за кандидат-невестите преди първите елиминации...

\"Фермер търси жена\" ще разбие традиционните представи за моделите в епизода този четвъртък /03 ноември/. Ще се окаже, че те далеч не са разглезените и хленчещи момичета, за каквито повечето хора ги смятат.

В това ще ни убедят две от кандидат-невестите, които работят като модели, но въпреки това перфектно се справят с тежката фермерска работа и поставените им задачи. Лъчезара, която се бори за сърцето на Стефан, а преди участието си във \"Фермер търси жена\" работи като модел и организатор събития в агенция, ще покаже, че дори манекенките могат да ринат тор, и то изключително успешно и сръчно. 22-годишната участничка, която е от Пазарджик, но в момента следва в София, ще сподели със зрителите на Нова ТВ своята лична история и ще разкаже как се е чувствала в лицемерния свят на манекенките. Че моделите могат да бъдат чудесни фермерски съпруги, ще ни убеди и едно от момичетата във фермата на Свилен. 23-годишната Алекс също от много години работи в този бранш, но това не й пречи да бъде изключително добра в производството на био масло... След като в предишния епизод месиха хляб, сега избраниците на Свилен ще трябва да направят и масло с помощта на истинско бутило.

Опознаването на фермерския инвентар продължава с пълни обороти във фермата на Емил, където момичетата за първи път ще се качат и ще подкарат комбайн...  Най-младият ерген Стефан отново ще постави на изпитание волята и издръжливостта на своите избраници, които ще трябва да се справят със своята мисия със запушен нос и гумени ботуши. Най-добре представилите се участнички обаче ще бъдат щедро възнаградени с няколко романтични изненади – три късметлийки не само ще имат повече време насаме със своя фермер, но едновременно с това ще яздят кон, ще се возят на лодка с гребла и ще се отпуснат в джакузи.

В следващият епизод зрителите ще видят кои са последните предизвикателства преди първите елиминации. Фермерите ще съберат последни впечатления за своите избраници преди да определят коя ще бъде първата, която ще трябва да се върне в града, и кои две ще продължат напред в предаването.

Гледайте \"Фермер търси жена\" – този четвъртък, 03 ноември, от 20.00 ч. по Нова ТВ.