Кой омеси празничната питка в семейството на дуета...

В навечерието на Коледа екип на \"Здравей, България\" гостува в дома на един от най-обичаните български дуети - \"Ритон\". Каква е тайната съставка в рецептата за питка на Катя и пречи ли Здравко в кухнята, разказа репортерът Нина Димитрова.

 

Часове преди Коледа в кухнята на Катя и Здравко кипи подготовка за празника. Домакинята се готви да направи питка с късмети.

 

\"Здравко много обича да се мотае в кухнята, когато готвя, а аз най-мразя като готвя някой да ми се мотае\", казва Катя.

 

Семейството винаги посрещат Бъдни вечер и Коледа в дома си. Здравко със съжаление споделя, че почти винаги парата се пада у съпругата му. Катя от своя страна разкри тайната съставка на празничната пита.

 

И тази година дует \"Ритон\" ще посрещне празниците с любимите им хора. На Бъдни вечер ще бъдат в по-тесен кръг, докато на Коледа ще посрещнат в дома си повече гости.

 

След като приготвиха девет постни ястия, Катя и Здравко отправиха и своите пожелания – здраве, по-успешна 2012 година, да бъдем по-добри и много късмет.