Новият сезон на \"Черешката на тортата\" стартира на 20 февруари от 20 часа...

Следващата седмица стартира новия сезон на едно от най-гледаните предавания в ефира на Нова телевизия - \"Черешката на тортата\". По този повод \"На кафе\" организира един кулинарен дуел между победителя от първия сезон – Камен Воденичаров и участничка от втория сезон – Нона Йотова. Разбира се, това се случи под зоркия поглед на кулинара Иван Манчев.

\"Страшно интересно е това, което ми се случва. За мен това си е цяло приключение\", призна пред Гала Нона Йотова.

\"Предаването е много интересно, защото развива домакинството, философията на  хранене, начина на подредба. В началото започнаха с по-лежерна кухня, а след това, навлизайки в дълбочината на предаването, започнаха да се стараят – свещи, маси, гладени покривки\", разкри част от впечатленията си от първия сезон Иван Манчев.

Според кулинара, цялостната композиция на вечерята е изключително важна: \"То не е само да поканиш гостите и да им сготвиш, изключително важно е да пресъздадеш една добра атмосфера.\"

\"Това, което остава скрито за зрителите е, че натоварването за тази подготовка е изключително голямо. Всичко изглежда цветя и хахо-хихи, но това се снима целият ден от рано сутринта до посреднощ\", разкри Камен Воденичаров.

Нона Йотова подкрепи неговите думи и допълни, че за нея е било \"убийствено\". Въпреки това, тя разказа, че много обича да посреща гости вкъщи и събира компании.

\"Аз си признавам, че тепърва започвам да се уча на някои неща. Майка ми е много добра готвачка, баба ми също беше много добра,  и някакси съм свикнала аз да съм глезената, докато някой друг готви\", сподели Нона Йотова и допълни: \"Аз дойдох като един човек, който изобщо не е гледал предаването, не знае за какво става въпрос. Въобще не знаех, че трябва да даваме оценки, на базата на какво... Просто наистина не знаех какво да правя.\"

В първата седмица на новия сезон на \"Черешката на тортата\" ще видите кулинарните имения на Нона Йотова, Алекс Сърчаджиева, Рут Колева, Дидо от \"Д2\" и Мага от \"X Factor\".

Какво разкриха още Иван Манчев и Камен Воденичаров за песните, изненадите, сълзите и скандалите в първия сезон на \"Черешката на тортата\" – вижте във видеото.