Оксана: „Ще трябва да мине една година преди да ни изстинат страстите...”

 

Новата седмица в „Черешката на тортата" започва тази вечер от 20:00 ч., а Никол Станкулова и астроложката Оксана гостуваха в „Здравей, България", за да разкажат за участието си в новите епизоди.

 

Очакванията на водещия Павел Владимиров да бъде зарадван от гостенките си с баница за закуска, не се сбъднаха. Затова пък Никол и Оксана обвързаха тясно в разговора готвенето с астрологията. Астроложката каза, че зодия рак са най-добрите готвачи и сподели, че тя самата не готви и няма никакво отношение към земните неща, защото е водолей. Лъвицата Никол разказа за особена салата, която е направила в предаването, и с усмивка отрече да е имало каквито и да било спречквания с актьора Иван Ласкин в „Черешката на тортата".

 

Оксана заключи: „Ще трябва да мине сигурно една година преди да ни изстинат страстите след нашето участие. Аз от тогава не съм готвила!"

 

Повече за това, което може да очаквате в новата седмица на „Черешката на тортата", както и хороскоп от Оксана за днешния понеделник, вижте във видео материала.